PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50749
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Super!

ocenił(a) serial na 8

Serial jest naprawdę przyjemny. Maja Ostaszewska gra rewelacyjnie.Gorąco polecam

Lilu26

Gra Ostaszewskiej jest najlepsza w tym serialu, dotychczas wręcz nie znosiłam tej aktorki, a tutaj nie mogę się doczekać scen z nią.
Serial świetny do oglądania przy winie w niedzielny wieczór. Również polecam ;)

ocenił(a) serial na 8
Lilu26

Ten serial jest chyba jedynym polskim serialem, do którego oglądania można się przyznać bez wstydu. Bardzo dobra i silna obsada z naciskiem na nazwiska Ostaszewska, Olszówka i Kolak. Dobra muzyka, świetne uchwycenie detali, montaż majstersztyk. Jedyne co mi się nie podoba, to chyba córka głównej bohaterki. Nie wiem dlaczego, ale chyba do mnie jeszcze nie przemówiła.

ocenił(a) serial na 7
patrykDJ2009

Przeciwnie Mania jest całkiem okej, Ostaszewska jest genialna na miarę Violetty Kubasińskiej :) Olszówka super! No Kumorek calkeim przyzwoicie.

patrykDJ2009

tak tak tak :) bardzo sympatyczny serialik i prawda bez wstydu można mówić, że się ogląda :) ma fajne zdjęcia, dobre kadry i ciekawie pokazuje detale- w ogóle się w tym aspekcie postarali... do tego ciekawa czołówka :P A aktorzy to wielki plus serialu i Ostaszewska i Kolak i Szyc ( aż się czeka na to, kiedy wejdzie... :P) i Olszówka i nawet Adamczyk, plus fajne córunia z koleżanką...
A Pilaszewska sprawdziła się w roli scenarzystki hehhe i niech się ta jędza Łepkowska boi !!!!

Lilu26

Oglądam ten serial w sumie z przymusu, lipie jednym okiem. Nie wiem o co w nim dokładnie biega bo przeważnie robię coś innego albo staram się ale jak widzę scenę z Ostaszewską i Adamczykiem to rzucam wszystko. Oni są genialni! Nie wiedziałem, że kiedyś to powiem o aktorach grających w jakimś polskim serialu ale tak jest. Piotra Adamczyka jakoś nigdy specjalnie nie ceniłem, nie przepadałem za nim, zmieniam zdanie! Maja Ostaszewska wg. mnie dobra aktorka ale nic pozatym i niewiedziałem jak zdefiniować jej urodę. Teraz wiem jedno, jest świetna i niesamowicie pociągająca w tej roli. Nie wiem co to jest ale aż chciałoby się mieć taką kobietę :) Świetny duet :)