PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50749
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

To już koniec serialu. Kręcą ostatnią serię. Powodem zakończenia jest słaba oglądalność...
śmiech na sali. Ja jestem ciekawy jaką oglądalność ma "Ukryta prawda" albo "Na Wspólnej"

fajne_filmy

To nie oglądalność. Jest takiś inny, ukryty powód.

użytkownik usunięty
fajne_filmy

Co ty gadasz? Cytat z TVN.pl

"Jak się dowiedzieliśmy, serial rzeczywiście nie pojawi się w jesiennej ramówce stacji TVN. Czwarta seria „Przepisu na życie” zostanie wyemitowana na wiosnę i wcale nie jest przesądzone, że będzie tą ostatnią. Losy serialu – ze względu na jego świetną oglądalność – wciąż się ważą."

http://www.tvn.pl/showbiz/przepis-na-zycie-zniknie-z-anteny-to-jeszcze-nie-jest- przesadzone,51612,341.html

ocenił(a) serial na 7

Ostatnio oglądałam wywiad z Edytą Olszówką (serialowa Pola) i ona powiedziała, że czwarta seria będzie ostatnią. Chyba jako aktorka wie najlepiej. Szkoda... ;(

użytkownik usunięty
emilka_12_12

Aktorka ma za zadanie pracować na planie, decyduje telewizja która to emituje, a skoro na oficjalnej stronie tvn napisali, że jest szansa na 5 serię to znaczy, że można mieć nadzieję :)

użytkownik usunięty

Ja bym bardzo chciał piąty sezon, bo ostatnio zacząłem oglądać powtórki na tvnplayer i muszę powiedzieć serial mnie strasznie wciągnął. A co do oglądalności to nie jest wcale taka zła. 2,5 mln to nie jest mało. Poza tym w serialu jest wiele świetnych postaci: Pola, Zośka, a szczególnie Beatka, dzięki którym serial ma wielu fanów w całej Polsce. ;)

ocenił(a) serial na 1
fajne_filmy

I bardzo dobrze!!!!! Wywalili ten propagandowy szajs z Tusk Vision Network.

Marik1234

Akurat wspomniane "Na wspólnej" cieszy się popularnością i słusznie, bo jest to, moim zdaniem jeden z lepszych polskich seriali. Wątki są przemyślane, nic nie dzieje się przypadkiem, od czapy, jak to jest w innych serialach, także w "Przepisie...". Mogłabym więcej wymieniać, ale nie chce mi się, w końcu to nie forum o "Na wspólnej".

fajne_filmy

i dobrze, lepiej zakończyć na 4 i dobrym sezonie niż narobić więcej kiepskich ;P Polska to nie USA i nie zrobią tu 8 dobrych sezonów :P niestety

pixi222

Już jest pewne , że 4 sezon, nie będzie ostatnim...

devilll2305

Też to słyszałam wczoraj w Faktach. Kasa, kasa nie bacząc na znudzenie materiałem i brak nowych pomysłów eh

ocenił(a) serial na 10
devilll2305

devill2305 czy ty napisałaś-eś że będzie piąty sezon? To świetnie!!!!

devilll2305

http://www.filmweb.pl/serial/Przepis+na+%C5%BCycie-2011-601348/discussion/To+nie +koniec+-+B%C4%98DZIE+5.+SEZON!,2136930

fajne_filmy

http://www.filmweb.pl/serial/Przepis+na+%C5%BCycie-2011-601348/discussion/To+nie +koniec+-+B%C4%98DZIE+5.+SEZON!,2136930

chatiflatt

To wspaniała wiadomość :D Oby kolejne serie były na równie wysokim poziomie

ocenił(a) serial na 10
fajne_filmy

TVN ma już do siebie to, że ściąga z anteny dobre seriale, a zastępuje je badziewiem.
Tak było w przypadku "Brzyduli" i teraz czuję to samo będzie w przypadku "Przepisu na życie"
Kiedyś to samo było z "Magdą M".

Najedzą się kasy i oglądalności za te świetne seriale a później nie godzą się na kontynuację i mydlą ludziom oczy niską oglądalności... Żenada...

ocenił(a) serial na 7
Zielona22

Brzydula i Magda M. to świetne seriale? To które dla Ciebie nie są świetne? :D

ocenił(a) serial na 10
boolion

Tak, dla mnie to były b. dobre seriale. Na pewno lepsze niż np: "Prosto w Serce" ze sztuczną Anią Muchą czy "Klan" .
Każdy jednak może mieć inne zdanie w tej kwestii. :)

Zielona22

Najgorszy serial TVN-u to zdecydowanie "Julia", to przebijało w beznadziejności nawet "Prosto w serce".

ocenił(a) serial na 2
Zielona22

Dobre seriale TVN'u:
Na wspólnej
Usta usta
Magda M.
Twarzą w twarz
Lekarze
Prawo Agaty
Klub szalonych dziewic

Najgorsze seriale TVN'u:
Brzydula
Prosto w serce
Majka
Julia
Przepis na życie
Teraz albo nigdy

ocenił(a) serial na 10
Hadley

"BrzydUla" jest najlepszym serialem. Spójrz na rankingi internetowe.

Hadley

Zgadzam się z najlepszymi :)