To już koniec serialu. Kręcą ostatnią serię. Powodem zakończenia jest słaba oglądalność...
śmiech na sali. Ja jestem ciekawy jaką oglądalność ma "Ukryta prawda" albo "Na Wspólnej"
Co ty gadasz? Cytat z TVN.pl
"Jak się dowiedzieliśmy, serial rzeczywiście nie pojawi się w jesiennej ramówce stacji TVN. Czwarta seria „Przepisu na życie” zostanie wyemitowana na wiosnę i wcale nie jest przesądzone, że będzie tą ostatnią. Losy serialu – ze względu na jego świetną oglądalność – wciąż się ważą."
http://www.tvn.pl/showbiz/przepis-na-zycie-zniknie-z-anteny-to-jeszcze-nie-jest- przesadzone,51612,341.html
Ostatnio oglądałam wywiad z Edytą Olszówką (serialowa Pola) i ona powiedziała, że czwarta seria będzie ostatnią. Chyba jako aktorka wie najlepiej. Szkoda... ;(
Aktorka ma za zadanie pracować na planie, decyduje telewizja która to emituje, a skoro na oficjalnej stronie tvn napisali, że jest szansa na 5 serię to znaczy, że można mieć nadzieję :)
Ja bym bardzo chciał piąty sezon, bo ostatnio zacząłem oglądać powtórki na tvnplayer i muszę powiedzieć serial mnie strasznie wciągnął. A co do oglądalności to nie jest wcale taka zła. 2,5 mln to nie jest mało. Poza tym w serialu jest wiele świetnych postaci: Pola, Zośka, a szczególnie Beatka, dzięki którym serial ma wielu fanów w całej Polsce. ;)
Akurat wspomniane "Na wspólnej" cieszy się popularnością i słusznie, bo jest to, moim zdaniem jeden z lepszych polskich seriali. Wątki są przemyślane, nic nie dzieje się przypadkiem, od czapy, jak to jest w innych serialach, także w "Przepisie...". Mogłabym więcej wymieniać, ale nie chce mi się, w końcu to nie forum o "Na wspólnej".
i dobrze, lepiej zakończyć na 4 i dobrym sezonie niż narobić więcej kiepskich ;P Polska to nie USA i nie zrobią tu 8 dobrych sezonów :P niestety
Też to słyszałam wczoraj w Faktach. Kasa, kasa nie bacząc na znudzenie materiałem i brak nowych pomysłów eh
http://www.filmweb.pl/serial/Przepis+na+%C5%BCycie-2011-601348/discussion/To+nie +koniec+-+B%C4%98DZIE+5.+SEZON!,2136930
http://www.filmweb.pl/serial/Przepis+na+%C5%BCycie-2011-601348/discussion/To+nie +koniec+-+B%C4%98DZIE+5.+SEZON!,2136930
TVN ma już do siebie to, że ściąga z anteny dobre seriale, a zastępuje je badziewiem.
Tak było w przypadku "Brzyduli" i teraz czuję to samo będzie w przypadku "Przepisu na życie"
Kiedyś to samo było z "Magdą M".
Najedzą się kasy i oglądalności za te świetne seriale a później nie godzą się na kontynuację i mydlą ludziom oczy niską oglądalności... Żenada...
Brzydula i Magda M. to świetne seriale? To które dla Ciebie nie są świetne? :D
Tak, dla mnie to były b. dobre seriale. Na pewno lepsze niż np: "Prosto w Serce" ze sztuczną Anią Muchą czy "Klan" .
Każdy jednak może mieć inne zdanie w tej kwestii. :)
Najgorszy serial TVN-u to zdecydowanie "Julia", to przebijało w beznadziejności nawet "Prosto w serce".
Dobre seriale TVN'u:
Na wspólnej
Usta usta
Magda M.
Twarzą w twarz
Lekarze
Prawo Agaty
Klub szalonych dziewic
Najgorsze seriale TVN'u:
Brzydula
Prosto w serce
Majka