PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50750
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

jak w temacie... nie spodziewałam się tego jestem wściekła!!!!

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10
magda1121

No jak obejrzałam 6 odc w necie to też jestem zdziwiona... :p, ale dobrze że już nie jest z Polą. Może teraz będzie z tym Ignacym :)

magda1121

przecież on mógł ją tylko malować,pewnie się wszystko wyjaśni:)

ocenił(a) serial na 8
MUSSS

ale powiedział, że od lat kochał makowiecką i spytał Poli czy myśli, że on miałby u niej szanse?
Myślę, że stwierdzili, ze POla z Klemensem zrobią się mdli, słodcy i za nudni.... taka normalna para i dlatego dołożyli tego stażystę, żeby coś się działo:) chociaż lubiłąm Klemensa i miałam wrażenie, że poza Polą świata nie widzi to jestem w szoku,że jest takim kłamliwym dupkiem:P

ocenił(a) serial na 5
magda1121

Mnie zamurowała jak ją zapytał czy ma szanse u makowieckiej. Mógł sobie darować takie porady.

użytkownik usunięty
magda1121

Mi Klemens od początku wydawał się jakiś taki dziwny, w końcu udało mi się go zaakceptować, a tu proszę! Biedna Pola! Fajnie by było jakby związała się z Ignacym. Mimo różnicy wieku pasują do siebie. A może np. mogła by być z Tadeuszem (tym lekarzem, znajomym Anki, który ciągle narzeka, że jest sam)? Raz się spotkali w klubie, ale nic z tego nie wynikło. Może pociągną ten wątek? Jak myślicie?

ocenił(a) serial na 8

no mogło by być coś nowego z tym Tadeuszem....
a czy dla was nie za dużo nowych postaci w tym sezonie? jakoś myślę, że zaszaleli i z tymi dwoma ciążami też... szkoda tylko, że pielęgniarz zmył się tak szybko, bo myślałam, że troszku dłużej pociągną ten wątek:)