PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50750
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

nie mogę czekac na powtórke bo przegapie, a w internecie na razie jest tylko na stronie tvn player, a tam nie moge zainstalwoac odpowiednich narzędzi i nie otwiera mi się, czy znacie jakies inny strony z których mogę go obejrzec żeby nie przełączało mnie na te strone tvn'u ;p :( to sprawa życia i śmierci!!

ocenił(a) serial na 8
kosmitka_

TVN zastrzega sobie jakiekolwiek prawa do umieszczania gdziekolwiek bez ich zezwolenia swoich produkcji, dlatego nie obejrzysz nigdzie indziej, niż na tvnplayer. Dlaczego nie zainstalujesz sobie tych wszystkich wtyczek, w czym problem?

ocenił(a) serial na 8
emeses

emeses, a Tobie działa trzeci odcinek? bo mi się zacina na początku i sam się wyłącza...

ocenił(a) serial na 8
madziulek_007

Tak, u mnie działa wszystko. Jak używam netbooka, to czasem się zacina, ale to z racji tego, że to netbook i może nie wyrabiać.
Pozdrawiam,

emeses

mam problem z zainstalowaniem Silverlight na samym końcu wyskakuje inforamcja że mam pobrać odpowiednie wtyczki ale nie jest podane jakie wiec nie wiem jakie mam pobrac psia krew... ;/

ocenił(a) serial na 8
kosmitka_

Na samym dole strony tvnplayer jest kategoria pomoc i tam krok po kroku sa informacje jak co zainstalować, może to Ci pomoże.
Pozdrawiam.

emeses

o dziękuje serdecznie :)

ocenił(a) serial na 8
kosmitka_

czy ktos wie jak nazywa się piosenka z 2.03 odc kiedy dziewczyny siedzą w parku i widza jakiegoś przystojnego faceta?