Pytanie do tych który oglądali, ostrzegam będą spojlery.
::::::::::
::::::::::::::::::
:::::::::::
:::
Więc tak:
Watek podwójnego ślubu lekko denerwujący, drażni mnie, że Pola nie potrafi postawić
się Beatce. Sprawa grubej i rudego dość zabawna, coś może z tego będzie no i dobrze.
Fajnie że Mania w końcu zaczęła coś robić ze swoim życiem i przestała już tylko
narzekać. Anka mnie wnerwiła tym całym francuzem, facet ewidentnie do niej uderzał , tu
po pleckach, tu po ramieniu tu miłe słówka, a ta zamiast postawić sprawę jasno
uśmiecha się tylko głupio jak jakiś podlotek, nie dziw, że Jerzy się wnerwił.
No i finał, totalny szok, aż się zachłysnęłam powietrzem z wrażenia. Nie lubię takich
zakończeń sezonu gdy nie wiadomo co będzie, jego wygląd po wypadku nie wróży
niestety nic dobrego, mam nadzieje, że żadnego numeru nie wywiną. A jak wasze
wrażenia?
Wrażenia? Jednocześnie tkwię w szoku, gdyż akurat tego to bym się nie spodziewała, chociaż mam wrażenie, że to już było - mianowicie śmierć Julki w serialu "Usta Usta"... Stąd mój niedosyt. Chociaż nie wiem, ciekawe jak to się potoczy dalej...
Nie wydaje mi sie zeby uspiercili Jerzego, Julka była mnie istotna w serialu. Mozliwe, ze wymysla jakas spiaczke albo tymczasowy paraliz czy cos. Tzn. mam nadzieje!
hm... w sumie to była główna bohaterka, ale to też koniec serialu był więc rozwiązali to tak jak... rozwiązali :-) Pozostaje czekać teraz na nowe odcinki i tyla :-)
Usta Usta nie był autorskim serialem TVN tylko Polską wersją jakiegoś zagranicznego i tam to postać adekwatną do Julki uśmiercili. Tutaj to inna sytuacja, związek Anki i Jerzego napędza ten serial więc to by było trochę bez sensu, ale widząc stan Jerzego można się wszystkiego spodziewać. Będzie szkoda jeśli go uśmiercą, ale jednak wątpię w to
z tego co mi się wydaje on przeżyje, mówili o tym w dzień dobry tvn niedawno nawet, jak kręcili scenę wypadku z kaskaderem. Wpiszcie na stronie dd tvn borys szyc i powinien być materiał :) fil jest zatytułowany: wypadek borysa szyca.
Zamurowało mnie po prostu... Ciężko powiedzieć, co się stanie, na pewno gdyby Jerzego uśmiercili, to byłoby wielkie zaskoczenie...
Jak mnie zirytowała scena jak ten francuz slodzi Ance. A ona usmieszek jak napalona nastolatka. Oczywiscie podczas zblizenia w tej sekundzie wchodzi Jerzy. A potem oczywiscie ma wypadek z ktorego za niedlugo wyjdzie bez szwanku i beda zyc dlugo i szczesliwie. Nie. Beda zyc 1 odcinek bez klotni a potem znowu to samo co odcinek. Jak mnie to denerwuje. Ogladam ten serial tylko dla postaci drugoplanowych. Beatka, Andrzej (oby wiecej ich bylo), Pola, gruba (zamiast okropnej Mani mogli by stworzyc wiecej jej watkow.
Możliwe, że Borysowi nie chce się już dłużej grać w monotematycznym serialu. Wypadek wyglądał poważnie, więc bardziej się przychylam do opcji śmierci Jerzego. Oczywiście szkoda postaci, był zadziorny i nietuzinkowy. Generalnie w serialu Jerzy jest za dobry dla Anki, a ona wciaz z nim rywalizuje i robi wszystko za jego plecami. Nie rozumiem tego. A co do DDTVN to ostatnio serialowa Anka i Antek ;) byli goscmi, i na pyt o romansie tylko sie uśmiechnęli i nie chcieli zdradzić szczegółów. Takze francusa bedzie ogladac rowniez w nst sezonie.
Myslę, żę gdyby mieli go uśmiercić to by w jakieś gazecie napisali, że któraś postać opuści serial, niekoniecznie wprost że Jerzy <Szyc> ale nawet ogólnie. W chirurgach było wiadomo że na koniec 8 sezonu ktoś umrze, że nie przedluzyli kontraktu wszystkim aktorom, ale nie podali po prostu dokładnie kto. Więc mam nadzieję, że jednak zobaczymy Jerzego w kolejnym sezonie :)
Masz rację mnie też wkurza ten podwójny ślub Poli i Beaty! To bez sensu! Przecież Beata ewidentnie manipuluje Polą, która miała być stanowcza, pewna siebie i śmiała a przy Beacie kompletnie traci rozum! Emocje biorą górę, no i ten płacz Beatki ...
Co do zakończenia to było mi smutno ... Naprawdę nie spodziewałam się tego! Czytałam że da temu francuzowi po mordzie i nawet się z tego cieszyłam, ale że wpadnie pod auto! Szok! Nie cierpię takich zakończeń kiedy się kłócą a druga osoba jeszcze potem trafia do szpitala. Zastanawiam się czy przeżyje, moja mama mówi że raczej go nie uśmiercą (chodź nie ogląda tego serialu), ale ja się obawiam że tak.
mnie też denerwuje Anak i to baaardzo , zachwouje się jakby podchody francuzika jest schlebiały, głupio sie uęmiecha
na miejscu Jerzego w momencie gdy walnął Antosiowi w główkę :P i Anka zawoała: Jezry! odpiwiedziałabym : co dzi*ko :P
zachowywała się jak kretynka, ja bym jej nie przebaczyła tak łatwo...
poza tym kolejne mega denerwujące ujecia były na kursie, gdzie Anka zachowywała się jakby zjadła wszystkie rozumy i wiedziała najwiecej ze wszystkich kucharzy świata :/ kolejne kretyńskie zachowanie... reelacyjnie jej wygarnął Jerzy że zaczynała na zmywaku buahaha - mistrz ciętej riposty :P
wstrzymywałam oddech jak Żabcia przechodził przez pasy i za chwile uff wielka ulga, a wypadku Jerzego się nie spodziewałam i szczerze powiem zatkało mnie :O
i nie zgodze się z tym, że niewiedza na temat końca sezonu jest zła :P
ja własnie nie lubie wiedziec jak się dany sezon zakonczy - tyle razy zepsułam sobie niespodzianke, że teraz nie czytam absolutnie NIC na temat ostatnich odcinków :D:D