PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=179134}

Przerysowani

Drawn Together
2004 - 2008
7,3 4,7 tys. ocen
7,3 10 1 4719
2,0 2 krytyków
Przerysowani
powrót do forum serialu Przerysowani

Jaki żal!

ocenił(a) serial na 2

Przecież ta kreskówka to żenada... Przejrzyjcie na oczy ludzie. To jest tandeta jakich mało! Żarty są na niskim poziomie i nie mają żadnego pożytecznego przesłania, animacja też nie jest najlepsza. Powiem szczerze, że kiedyś sama oglądałam ten serial, ale teraz bardzo żałuję, bo zobaczyłam jakie to głupie. Już South Part jest ciekawszy. Pewnie większość z Was "zjedzie" mnie za to co powiedziałam tekstami w stylu "nawet nie wiesz co mówisz, przecież to jest świetne", "na pewno wcale nie oglądała i nie wie jaki jest ten serial" "żarty są świetne, postaci oryginalne" i takie tam. Mówcie co chcecie, ja nie zmienię zdania.

Elliot

Heh- zupełnie jak w jednym odcinku jedy to wybarli się do wydawcy gazety z programem telewizyjnym zeby rozprawic sie z krytykiem, ktory w podobny spodob zrecenzowal Przerysowanych.

Ja od siebie dodam ze to polgodziny przedniej zabawy. Moze nie na najwyzszym poziomie ale tez chyba nie o to chodzi zeby wszystko bylo yntelygentne. Odmozdzyc sie raz na tydzien tez mozna ;)

ocenił(a) serial na 10
szpieg26

No własnie o to chodzi.
Ta "bajka" powstała po to by ludzi raz na jakis czas zrelaksowac ludzi, którzy harują cały tydzien.
A komu to przeszkadza ze humor tu mają tak prostacki ze szkoda gadac,
ja oglądałem całe 3 serie, i to sie czasem przydaje jako uspokojenie.

ocenił(a) serial na 9
Elliot

"To jest tandeta jakich mało! Żarty są na niskim poziomie i nie mają żadnego pożytecznego przesłania, animacja też nie jest najlepsza."

Ale tak właśnie miało być! Widz miał dostać dawkę porządnego, tandetnego, wulgarnego humoru. Jednym słowem opisując tą kreskówkę, można ją nazwać typowym "odmóżdżaczem", co ma na celu dać ludziom możliwość banalnej zabawy przy prostackim humorze - co ten serial spełnił wyśmienicie :)

ocenił(a) serial na 8
Elliot

I am the Great Cornholio, I need TP for my bunghole!

...and this is the next best thing :)

Kto rozumie o co mi chodzi?

ocenił(a) serial na 1
Pinokio1983

Jak co komu...
Jak dla mnie to nawet nie żal, nie żenada, ale zwykły shit... i tyle...
Odmóżdżanie, odmóżdżaniem mnie ten serial przyprawił o nudności.

Humor typu: nie zamawiałam pizzy z "kiełbasą", czy instruowanie gościa jak ma sobie "robić dobrze" może zadziałać tylko "mózgojebnie" (sorry za wyrażenie).

Pinokio1983

Beavis, mój drogi Pinokio :)

ocenił(a) serial na 10
Elliot

A moze zwyczenie nie wyłapałaś wszytskich aluzji, odniesień i parodii, którym nafaszerowany jest serial? Praktycznie każdy dialog czy sytuacja odwołuje się do czegoś z zewnątrz (filmów, książek, wydarzeń, celebrytów, programów, gier), cały serial jest pastiżem pop-kultury, głównie amerykańskiej. Humor jest wylgarny i często prostacki, ale mają też tendencję do moralizowania w stylu South Park.

Bez niezdrowej znajomości amarykańskiej 'kultury' trudniej się cieszyć z żartów z DT.

Albo masz inne poczucie humoru niż ja, tak bywa =)

ocenił(a) serial na 1
thilda

"Bez niezdrowej znajomości amarykańskiej 'kultury' trudniej się cieszyć z żartów z DT."

Cieszyć się czy smucić, że takowej nie posiadam:)

Bywa:)

użytkownik usunięty
kawka_i_

żałować ;) ja tam bardzo lubie dt za to że nigdzie nie znalazłem tak szlamowatego poczucia humoru-nie oszczędzają sobie. żarty może nie najwyższych lotów czasem ale itak lepsze od włatców móch o niebo, family guya(bo bardziej mi pasuje, a jakby nikt nie patrzył to bym powiedział ze lubie dt bardziej niż sp...ale ciiii)

Elliot

A ja podzielam Twoje zdanie. Katastrofa. Po prostu to jest przerysowane- wszystkiego za dużo, zbyt wyolbrzymione, za dużo gejowskiego podtekstu i ogólnie jest obrzydliwy ten serial :/

kanciastoporta

Ojej, to straszne.

ocenił(a) serial na 9
Elliot

Ja uwielbiam ten serial a odpowiem ci tak .Masz rację .Dowcip jest żenujący bazuje na najgorszych ludzkich uczuciach .Zalew bezsensownej przemocy i seksu zarazem .Surrealistyczne scenariusze ale o to właśnie chodzi .Należę do grupy osób które lubią oglądać takie coś choć i tak wiem ze to nie przystoi.Ale co pocznę nie potrafię tego wyjaśnić .Jestem fanem kina naprawdę różnej klasy i dobrze mi z tym przynajmniej bawi mnie i ciekawi o wiele szersza gama widowisk.

ocenił(a) serial na 9
Elliot

specyficzne poczucie humoru, nie każdemu pasuje ;)

ocenił(a) serial na 8
Elliot

Nawet nie wiesz co mówisz, przecież to jest świetne, na pewno wcale nie oglądałaś i nie wiesz jaki jest ten serial, żarty są świetne, postaci oryginalne.

ocenił(a) serial na 10
Elliot

kresówka ma wszystko co najlepsze, seks, przemoc, rasizm, sranie. 10/10

Elliot

A co masz do South parku?