PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37805
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Uwielbiam ten serial <3 Odbywają się jakieś zloty? Gdzie?

ocenił(a) serial na 10
JessikaG97

http://www.filmweb.pl/serial/Przygody+Merlina-2008-489795/discussion/Zlot+Merlin omaniak%C3%B3w,2065667 -zobacz tutaj.
Kiedy kończył się 5. sezon, odbył się jeden zlot zorganizowany przez fanki z filmwebu, kolejny miał się odbyć w minione wakacje, ale fani się wykruszyli i niestety nic z tego nie wyszło :/
O innych zlotach niestety nic nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
Rainbow_9

To nie znaczy, że nie można spróbować znowu :) Można np. zgrać się, by wszyscy fani nosili załóżmy przez tydzień czerwone bransoletki z jakiegoś sznureczka, nitki. Tak, żeby były widoczne. Zobaczymy ile nas jest i wtedy można o zlocie myśleć, ale to raczej na wiosnę :) A tak odbiegając od tematu, czy kiedykolwiek w jakiejś gazecie był plakat z Merlinem?

rose177

Ponowny zlot nie jest złym pomysłem, tylko żeby był w Warszawie lub okolicach ;P
A co do plakatu, to szczerze wątpię żeby gdzieś w polskich gazetach pojawił się Merlin ;)

ocenił(a) serial na 10
Mforever

No właśnie kurcze. Ja nawet pisałam do kilku gazet, ale tam odpisywali mi, że jak na razie nie dostawali próśb odnoszących się dotego serialu i muszą zobaczyć większe zinteresowanie nim, by umieścić plakat. Więc jeśli możecie, to starajcie się pisać do gazet. Ja próbowałam do Fan-clubu' Bravo, Świata Seriali, Teletygodnia. :-)

rose177

Hmmm, czemu nie ;)

ocenił(a) serial na 10
Mforever

No trzeba ich jakoś przymusić, bo ja chętnie powiesiłabym sobie Bradleya i Colina nad łóżkiem :-)

rose177

Zgadzam się z Tobą :) Ale wątpię, czy jakaś gazeta wyda plakat Merlina... :<

Mforever

A mi do Warszawy za daleko :( nawet na koncert nie jadę, bo nie mam jak jechać :(