Czemu pierwsze cztery odcinki 2 sezonu mi działały, a reszta nie? Od miesięcy nie widziałam Merlina przez moje głupie "zabezpieczenia" w komputerze których nie mogę ominąć i mi się po prostu nie włącza...
Co o ojcu Merlina? Coś mówiliście... Zaraz się popłaczę! Przeszłam na amerykański serial o Doktorku-świrze,ale tęskie za moim serialikiem rodem z Camelotu! Co prawda House jest naprawdę super (dorównuje Merlionowi) ale JA CHCĘ TO WRESZCIE ZOBACZYĆ ;..(
Mam pytanie: Czy ktoś z Was ma linki na youtube, wrzute bądź inny portal na którym byłyby umieszczone odcinki 1 sezonu(obojętne czy z lektorem czy napisami)bo tych na megavideo u mnie nie da się oglądać(stałe IP). Przepraszam, że może w niedokońca właściwym temacie pisze :) Jeśli ktoś zna to bym bardzo prosiła napisać mi prywaną wiadomość :D Z góry dziękuje :)
Współczuję,bo reszta odcinków byłą naprawdę świetna! Napisz czy wcześniej próbowałaś oglądać te odcinki online czy ściągałaś?
Nie mam tam konta :P A aktualnie nie da się tam zarejstrować bo wyskakuje błąd...
Wiem bo zamknęli rejerstracje.Ale ja mam wbij do mnie na PW to ci dam login i hasło do konta.Tylko nie ściągaj od razu bo ja na razie ściągam więc wyskoczy że nie można pobierać tego samego torrenta w tym samym czasie