PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37806
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

;..(

użytkownik usunięty

Czemu pierwsze cztery odcinki 2 sezonu mi działały, a reszta nie? Od miesięcy nie widziałam Merlina przez moje głupie "zabezpieczenia" w komputerze których nie mogę ominąć i mi się po prostu nie włącza...
Co o ojcu Merlina? Coś mówiliście... Zaraz się popłaczę! Przeszłam na amerykański serial o Doktorku-świrze,ale tęskie za moim serialikiem rodem z Camelotu! Co prawda House jest naprawdę super (dorównuje Merlionowi) ale JA CHCĘ TO WRESZCIE ZOBACZYĆ ;..(

Jak twój antyvisrus się czepia to włączaj "ignoruj"

ocenił(a) serial na 10
kamilx98

Mam pytanie: Czy ktoś z Was ma linki na youtube, wrzute bądź inny portal na którym byłyby umieszczone odcinki 1 sezonu(obojętne czy z lektorem czy napisami)bo tych na megavideo u mnie nie da się oglądać(stałe IP). Przepraszam, że może w niedokońca właściwym temacie pisze :) Jeśli ktoś zna to bym bardzo prosiła napisać mi prywaną wiadomość :D Z góry dziękuje :)

ocenił(a) serial na 9

Współczuję,bo reszta odcinków byłą naprawdę świetna! Napisz czy wcześniej próbowałaś oglądać te odcinki online czy ściągałaś?

No to ściągnij
Masz konto na btgigsie?
http://btgigs.info/
Tam jest cały sezon w jednej paczce :)

ocenił(a) serial na 10

Nie mam tam konta :P A aktualnie nie da się tam zarejstrować bo wyskakuje błąd...

aniusiaczek92

Wiem bo zamknęli rejerstracje.Ale ja mam wbij do mnie na PW to ci dam login i hasło do konta.Tylko nie ściągaj od razu bo ja na razie ściągam więc wyskoczy że nie można pobierać tego samego torrenta w tym samym czasie

użytkownik usunięty

hej sory, że tu to pisze (wiem, że to nie na temat i nie wiem czy na innym forum nie ma odpowiedzi na to pytanie, ale co tam... chyba mnie nie zlinczujecie:p): wiecie może kiedy w TV będzie II seria???