PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

A więc: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cały odcinek przepłakałam ze śmiechu!!!!!!!! Nie wiem z czego się bardziej śmiać - z łysego Uthera i jego czapeczki czy innych rzeczy xD Odcinek powalający!!!:D

ocenił(a) serial na 7
Luelle

A gdzie obejrzałaś ?
Wyślij link jak możesz.

akasia10

pobrałam przez hofile'a... Ludzie czy to tak trudno wpisać w google "merlin 03x03 hotfile"!? na pewno trwałoby to krócej niż pisanie na forum...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Luelle

odcinek był swietny !! juz myslalam, w pewnym momencie, ze merlin powie o swojej mocy gwen.xd no i kocham artura jako osła.xd

Leighton

ale miałam z niego pompę jak próbował coś powiedzieć, a tu ryki osła xD albo trzepanie głowy Uthera..^^ to było boskie:D

Luelle

Bardzo fajny ep, nieźle się uśmiałam ;) Arthur jako osioł był słodki i to drapanie za uszkiem hahah ale i tak nic nie przebije... Morgany, Gwen i Uthera uwalniających gazy XD

_Anika_

dobre był jak puszczają gazy, a potem jest pokazany w oddali Camelot, z którego wydobywa się jeden wielki odgłos... gazu xD

ocenił(a) serial na 10
Luelle

mnie też wszystko się podobało. Jak puszczali gazy i ta mina artura. Łysy Uther też boski. Nigdy bym nie pomyślała, że wymyślą coś takiego.

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Artur był taki słodki jako osiołek, i ten jego żałosny ryk... ;D

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Ale zastanawia mnie, czy Morgana nadal będzie coś knuć przeciwko Camelot, czy stanie się znowu posłuszną dziewczynką?? Co myślicie?

ocenił(a) serial na 8
emi_95

Na pewno będzie jeszcze knuła. Przecież nie zrezygnują z tego wątku.
W odcinku najbardziej podobał mi się Artur jako osioł. :D No prześwietnie mu to ryczenie wyszło i jeszcze ta mina! :)
Na drugim miejscu jest łysy Uther! Jak go zobaczyłam to myślałam, że padnę ze śmiechu. Jeszcze wcześniej Artur taki poważny i mówi żeby się nie ważyć śmiać. No i mina oburzonego Uthera. No i oczywiście boska czapeczka! Też chcę taką! xD Jeszcze fajne było jak goblin okładał go po łysinie. :P
Z tych gazów najlepsze były ich miny. xD
W ogóle bardzo śmiechowy odcinek.

Lellandra

Popłakałam się ze śmiechu jak zobaczyłam obrażoną minę łysego Uthera^^

Naprawdę nie spodziewałam się, że ten odcinek będzie taki świetny!!

Gaius siłujący się na pieści z jakimś mięśniakiem też był niezły^^

ocenił(a) serial na 9
Luelle

ten odcinek ogólnie był dobry i bardzo zabawny :P

ocenił(a) serial na 3
Luelle

Dobry odcinek, bo było dużo Gajusa. Świetnie to wymyślili. Ciekawe czy Morgana będzie próbować użyć goblina do swoich celów.

ocenił(a) serial na 9
Oski_m

fajny odcinek :) dobra odmiana po tym całym snuciu intryg przez Morgane :p haha i łysy Uther był po prostu świetny i ta czapeczka :D Chociaż następny odcinek też zapowiada się całkiem ciekawie... ;)

ocenił(a) serial na 6
purrie

Odcinek jeden z najlepszych ;P Mi najbardziej podobało się jak Goblin w ciele Gajusza sprawdzał stan zdrowia swego pacjenta , każąc mu powtarzać : u , a ,u, a , u,a , uuuuuu ( mniej więcej tak to leciało ) x D

Pysia11127

a ten jego pacjent miał taki rozwalający akcent.... xD

ocenił(a) serial na 6
Luelle

No dokładnie ;D Mogę ten fragment oglądać w kółko przez godzinę ,a i tak bym się śmiała ;p Artur z oślimi uszami i głosem też jest spoko ;d oby więcej takich odcinków !

ocenił(a) serial na 10
Luelle

ale wiecie co, juz mielismy maly przedsmak tego, co by sie stalo, jakby Artur dowiedzial sie o mocy Merlina, no bo w koncu Gajusz jako goblin go wydal no nie?? Ciekawe jakby to bylo, gdyby faktycznie Artur mu uwierzyl i wszystko by sie wydalo ;D

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Tak, muszę przyznać, że 3 odcinek III sezonu był wspaniały.
Jeszcze nigdy tak się ze śmiechu nie turlałam na 'Merlinie" po dywanie;)
Goblin w gaiusowej skórce to jest to!
Jajca jak berety...
Masaż łysej Utherowej główki powalający - kwiczałamXD
A z Arturka osiołek pierwsza klasa;)
Zajebiaszczy epizod i długo jeszcze będę go wspominać...