wydaje mi się ze jakby już wyszedł w Anglii to tu powinna być jakaś informacja (tam gdzie jest podawana ilość sezonów)a takowej brak. no chyba ze twórcy strony porostu to zaniedbali...
2 serii jeszcze nie ma, ale w Anglii pojawi się w październiku czy coś
takiego .. więc Polska trochę jeszcze poczeka . ;)
serial miał swoja premierę w wielkiej brytanie w drugiej połowie września i około pór roku później pojawił się u nas, wiec z drugim sezonem będzie pewnie podobnie, a gdzieś czytałam ze premiera (w Anglii) drugiego sezonu ma przypaść na październik
Wiele stacji już podało swoją ramówkę, więc BBC pewnie niedługo też to zrobi i oficjalna data będzie znana :)
Mogłyby być kręcone od razu 2,a nawet 3 sezony.Jeśli premiera w Wielkiej Brytanii jest przewidywana na październik,to w Polsce dopiero w kwietniu.Mam czekać prawie cały rok?
A co do dzisiejszego odcinka-to był chyba najlepszy odcinek ze wszystkich,a Artur po tym ukąszeniu wyglądał rzeczywiście jak ledwo żywy.
Tak mi szybko minęły te 13 odcinków.Za szybko.Ja już chcę 2 sezon i kolejne oczywiście.
Monia nie jesteś sama:) a ja też chce kolejne sezonu:( ale nie w kwietniu ani w pażdzierniku ja chce już w sobote!!!!!!!!!!!:((((
Mam tak samo. z początku bardzo sceptycznie podchodziłam do tego serialu, a teraz go uwielbiam. Ktoś wie skąd go można ściągnąć? Na pewno na jakis angielskich stronkach będzie koło pażdziernika albo listopada do ściągnięcia. Tylko szkoda mi, bo jak widzę i słyszę wokól, mimo,że ten serial jest naprawdę świety w naszym pokręconym kraju jest mało poplularny