Mam wspaniałom wieść weszłem na stronę polsatu i było to napisane że sezon 3 będzie leciał od 5 marca na polsacie
To świetnie nie nacieszyłam się bardzo trzecią serią bo cz odcinków miałam "przegryzione" z powodu limitów , a z resztą miałam kwas ze ściąganiem , pomijając rzecz jasna fakt że najpierw obejrzałam 9-13 a dopiero potem 1-8 . Wielkie dzięki .
Już się nie mogę doczekać! Niby oglądałam już wszystkie odcinki, ale przyjemnie jest czasem odświeżyć pamięć ;)
ale ma opóźnienie polska stacja - od października aż do marca ;p (sześć miesięcy)
Przecież wiadomo, że takie transakcje trwają.. Ustalenie ceny, spisanie umowy.. To nie to samo co pójść do pobliskiego kupić chleb.. Co więcej, nie tylko w Anglii i w Polsce oglądają "Merlina", więc.. W sumie to i tak szybko.. Zawsze było opóźnienie roczne..
yvonneD: widziałaś kiedyś film w telewizji nie z lektorem, ale np z napisami (pomijając napisy do piosenek) O.o?
Za tydzień w sobotę o 17;45 w Polsacie, Merlina czas zacząć! :D
Jeśli ktoś chce oglądać serial bez lektora to przecież może na necie :)
uuuu wielokrotnie oglądałem w tv filmy z napisami, choć w niektórych stacjach emitowane były z lektorem.
Ja osobiście się z tym nigdy nie spotkałam, nie słyszałam też o czymś takim, ale może na tych takich "specjalnych" kanałach jest to możliwe.. Mi chodziło tu przede wszystkim o te 99% kanałów na których filmy są puszczane z lektorem.
PS.: Jakie np filmy oglądałeś z napisami w tv?