PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

5 seria

ocenił(a) serial na 10

To juz pewne. 24 lipca podczas zostało ogłoszone podczas San Diego Comic-Con 2011 ze powstanie 5 seria ;)

ocenił(a) serial na 10
Konny

Z tego co sie dowiedziałem z innych postów Merlin znajdzie swoje zasłużone miejsce w Camelocie, czy chodzi właśnie o rycerza Camelot.?

ocenił(a) serial na 8
peter123321

Nieee no skąd , Merlin to sama skóra i kości . Na ópartego można gadać że przecież zbroja itd ale w końcu w Ealdorze też miał zbroję !

ocenił(a) serial na 10
Konny

I może wtedy gdy Merlin zostanie wygnany z Camelotu w którymś odc wyruszy z Wielkim Smokiem na poszukiwanie smoczego jaja założę się że Morgause i Morgana też będą go szukać i mogłoby być epicka bitwa Merlina z Morganom ale żeby nie zrobili tak że smocze jajo wpadnie w ręce siustr tylko w ręce Merlina i Wielkiego Smoka

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

<wzdycha> Ja kapituluję . Jeszcze miesiąc został do 4 sez i już od tych twoich teorii to już mi się we łbie roi .

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

zostało potwierdzone że wprowadzom wątek smoczego jaja i dowiemy się więcej o Wielkim Smoku i Smokach

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

ma sie pojawic inny smok

ocenił(a) serial na 10
peter123321

wygląda na to że tak szkoro Merlin i Wielki smok będą szukać ostatniego smoczego jaja

michal_12_filmweb

Jeszcze miesiąc a ja już wiem prawie wszystko o tym sezonie. Do trzeciego sezonu wszystko było dla mnie zagadką w nowym sezonie. Fakt, nie mogłam się doczekać ale każdy odcinek był dla mnie czymś nowym... A teraz wiem więcej ale już sama nie wiem czy to dobrze...

ocenił(a) serial na 10
Konny

niby tak
ale i tak nie wiemy co sie dokładnie wydarzy .

ocenił(a) serial na 10
peter123321

Wszystkiego jeszcze nie wiadomo np :
- Czy Nimue wróci
- Czy Pani Jeziora wróci
- Czy Morgause i Morgana zawrą sojusz z królem Alinedem

michal_12_filmweb

Tak... niby nie wiemy wszystkiego, ale nie będzie takiej niespodzianki jak np. Merlin wyjawi Arciowi swój sekret ;P czy jak dowiemy się że Percival jest bratem Merlinka...
Już sama nie wiem czy nie wolałabym dowiedzieć się o tym z serialu. Albo czy jak się któraś z teoretycznie potwierdzonych informacji okaże się nieprawdą czy nie będe zawiedziona. Także sama nie wiem czy nie lepsza jest 'słodka niewiedza' ;D ;P

ocenił(a) serial na 10
Konny

Jest już data premiery 4 sezonu sezon 4 powróci na antene BBC 8 października

michal_12_filmweb

Super! Michałku jak ty to robisz? Mam wrażenie, że nie robisz nic innego jak szukanie informacji o kolejnym sezonie Merlina ;D

ocenił(a) serial na 10
Konny

Bo to prawda
7 sezon Doktora będzie leciał w śierpniu ale może się jeszcze coś zmieni i merlin będzie leciał we wrześniu bo moim zdaniem zawcześnie na ujawnienie daty premiery i może się jeszcze wszystko zmienić

ocenił(a) serial na 8
Konny

No mowiłam , sprawia wrazenie jakby cały dzien tylko siedział i grzebał , nasza mała norka .

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

A gdzieś juz pisałeś ze to pewniak !

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

pisze to na tv.com a tam są potwierdzone wiadomości ale z drugiej strony jest to w dyskusjach

ocenił(a) serial na 10
Konny

serial nie szkończy się na 5 sezonie
podczas wywiadu producent i scenazysta powiedzieli że serial ma przed sobą świetlaną przyszłość
ale również powiedzieli że jest wielkim ryzykiem planowania serialu na 10 lat (czyli chodzi o to że serial miałby razem 10 lub 11 sezonów ) Ale nie chcą wychodzić tak daleko w przyszłość

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

Z 7 albo 8 wystarczy ;)

peter123321

Zgadzam się ale jeszcze zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 10
Konny

Dyskutują już o 6 sezonie