Mam nadzieję, że w tym sezonie Artur w końcu dowie się, że Merlin jest czarodziejem .
Przecież musi w końcu zauważyć, że Merlin używa magi!
W jednym z wywiadów Colin Morgan powiedział, że w 5 sezonie dojdzie do "najważniejszych scen w historii magii Merlna".
Źeródełeczko:
popcorner.p l/blogi/fala/2012/08/colin_morgan_opowiada_o_piatej_serii_merlina/1?bo=1
Chyba jednak tak prędko się nie stanie. Właśnie jestem w trakcie oglądania czwartego sezonu i w jednym odcinku Artur mówił, że jednak będzie walczył przeciwko magii ( w rozmowie z Merlinem).
Może nie być ostatni, ale niech Artur wreszcie się dowie!!
Ale jak zdecydują że jeszcze nie teraz (się dowie), to ten serial stanie się już dla mnie nudny. Już dawno chciałam, aby ta tajemnica się rozwiała. Moim zdaniem dostatecznie byłam cierpliwa.
Mnie tylko jeszcze ciekawi to, co może wyniknąć z ostatniej sceny 4x13 odcinka. To jak, teraz ona też będzie miała swojego "latającego"? No bez przesady.... ;D
Może będzie go więzić?
kiedyś oglądałam tego typu filmik na youtube - jak znajdę link to wrzucę.
Nie więzić na zdjęciu Morgana ma na szyi naszyjnki ze znakiem Triskelion więc może przez ten naszyjnik będzie ją kontrowała i będzie mogła ją wzywać.
Zgadzam się z Tobą. Dużo osób ogląda ten serial i tylko czeka z odcinka na odcinek, kiedy Artur się wreszcie dowie xd