PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

5 sezon

użytkownik usunięty

Mam nadzieję, że w tym sezonie Artur w końcu dowie się, że Merlin jest czarodziejem .
Przecież musi w końcu zauważyć, że Merlin używa magi!

użytkownik usunięty

W jednym z wywiadów Colin Morgan powiedział, że w 5 sezonie dojdzie do "najważniejszych scen w historii magii Merlna".
Źeródełeczko:
popcorner.p l/blogi/fala/2012/08/colin_morgan_opowiada_o_piatej_serii_merlina/1?bo=1

użytkownik usunięty

Tylko bez spacji między pe i el ;D

użytkownik usunięty

Wielkie dzięki;)

ocenił(a) serial na 6

Chyba jednak tak prędko się nie stanie. Właśnie jestem w trakcie oglądania czwartego sezonu i w jednym odcinku Artur mówił, że jednak będzie walczył przeciwko magii ( w rozmowie z Merlinem).

xena_4

5 sezon jest już ostatnim? jeżeli tak, to możemy spodziewać się rozwiązania tej tajemnicy.

ocenił(a) serial na 6
EleanorRigby

Ja mam nadzieję, że nie ostatni, bo ja za bardzo kocham ten serial :)

ocenił(a) serial na 10
xena_4

Może nie być ostatni, ale niech Artur wreszcie się dowie!!
Ale jak zdecydują że jeszcze nie teraz (się dowie), to ten serial stanie się już dla mnie nudny. Już dawno chciałam, aby ta tajemnica się rozwiała. Moim zdaniem dostatecznie byłam cierpliwa.

ocenił(a) serial na 6
monika1144

Mnie tylko jeszcze ciekawi to, co może wyniknąć z ostatniej sceny 4x13 odcinka. To jak, teraz ona też będzie miała swojego "latającego"? No bez przesady.... ;D

ocenił(a) serial na 10
xena_4

Może będzie go więzić?
kiedyś oglądałam tego typu filmik na youtube - jak znajdę link to wrzucę.

ocenił(a) serial na 10
monika1144

Nie więzić na zdjęciu Morgana ma na szyi naszyjnki ze znakiem Triskelion więc może przez ten naszyjnik będzie ją kontrowała i będzie mogła ją wzywać.

ocenił(a) serial na 10
monika1144

Zgadzam się z Tobą. Dużo osób ogląda ten serial i tylko czeka z odcinka na odcinek, kiedy Artur się wreszcie dowie xd

ocenił(a) serial na 10
w_tyl_zwrot

Wtedy serial nabierze nowego blasku :)