PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Tak to prawda,że ma być 2 sezon i bardzo się cieszę z tego powodu,bo uwielbiam "Przygody Merlina" i Bradleya

ocenił(a) serial na 10
monia_1992

Ja też uwielbiam ten serial,jest świetny! ;)
Już nie mogę się doczekać na drugą serię ;]

ocenił(a) serial na 10
malina216

Główni aktorzy są świetnie dobrani:)Artur jest świetny:*

ocenił(a) serial na 10
monia_1992

Dlaczego tyle dziewczyn ubóstwia Artura ? ;D
Ja tam wolę Merlina xD

ocenił(a) serial na 10
malina216

Może dlatego że jest księciem:) Mi się podoba dlatego że jest arogancki i rozpieszczony, ale czasami widzimy że martwi się o innych, że lubi Merlina chociaż tego nie pokazuje, sprzeciwia się ojcu np gdy chodziło o wioske rodzinno Merlina. To oczywiście moje zdanie:) Merlina też lubie:)

ocenił(a) serial na 10
monia_1992

No widzisz ;)
A ja wolę Merlina, bo ma dobre serce, jest odważny i nie wstydzi się powiedzieć tego, co myśli ;D
A Artur jest arogancki i bezczelny, co mnie u niego wkurza ;P
Ale z kolejnymi odcinkami, staje się coraz lepszy, to widać ;)

ocenił(a) serial na 10
malina216

No widzisz? A ja wolę aroganckich buców. Mam do nich, ech, słabość. A że Artur nie dość, że się zachowuje, jak się zachowuje, to jeszcze wygląda xD

Nic więcej mi do szczęścia nie trzeba ^-^

użytkownik usunięty
popek608

Cholerka, alez ja mam spaczony gust. Colin , Merlin jest duuuuuuuuuużo fajniejszy.... jak dla mnie...Brad jest z "tych"

monia_1992

Cóż ten blondyn zwany Arturem w sobie ma? Uwielbiam go! Taki niegrzeczny chłopiec :D Naprawdę fajna postać. Z biegiem czasu bardzo się zmienia i Bradley doskonale umie to zagrać. Merlina też lubię. Pozdrawiam wszystkich fanów Bradleya i Colin!

ocenił(a) serial na 8
Sush

Jeżeli codzi o :
a)wygląd
- to wolę Bradley'a
b)grę aktorską
- obaj sa świetni
c)postaci, które graja
- jak wyżej;D

ocenił(a) serial na 10
_Sai_

do użytkownika Cartoon Network :

Nie jesteś sama :D Ja też uważam, że Colin Morgan jest o wiele lepszy niż Bradley :) Yeah!

malina216

Nie jestem Kobietą/homoseksualistą, więc trudno mi się wypowiadać na temat tego, który jest lepszy. Ale sam wole postać Merlina. Ale cały serial jest bardzo przyjemny. I chętnie obejże drugi sezon. A to raczej pewne, że będzie, tak sugerowało zakończenie pierwszego.

ocenił(a) serial na 9
monia_1992

Jeżeli o to chodzi to kiedy ma być ten 2 sezon?

ocenił(a) serial na 10
Margit_S

Słyszałam że wrzesień/pażdziernik, więc musimy się uzbroić w cierpliwość. Zwłaszcza, że w Polsce trzeba sobie dodać jeszcze z pół roku (ja tam zamierzam po angielsku oglądać ;)

ocenił(a) serial na 9
Evi_4

czyli tak jak wszystkie seriale - na jesień :> racja. nie pozostaje nic innego jak tylko czekać.

użytkownik usunięty
monia_1992

Ja też o wiele bardziej lubie Merlina! Merlin the best!

użytkownik usunięty
monia_1992

Ja też o wiele bardziej lubie Merlina!Choć jako Lady Morgana powinnam wolić Artura (jak już gdzie indziej pisałam według mnie Artur z Morganą,a Merlinz Gwen)Ja chce żeby 2 sezon zaczął się razem z rokiem szkolnym (tym teraz)

użytkownik usunięty

Wiem,ten tekst z rokiem szkolnym był nie na miejscu!