Widzę że LadyAnna6 założyła temat o którym od dawna myślałam, ale nie wiedziałam że takowy istnieje na tym forum. Można go trochę zmienić zamiast prowadzić bitwę aktorów, możemy poprowadzić bitwę bohaterów.
O to zasady
-każdy aktor otrzymuje na początku 65 pkt
-można głosować raz dziennie, dodając lub ujmując 3pkt
-jeżeli jakiś bohater uzyska 0 pkt zostaje wyeliminowany, a ten który zostanie jako jedyny wygrywa
- aktorzy którzy nie będą brali udziału w bitwie zapisujemy pod napisem 'PRZEGRANI'
Myśle że udało mi się to jakoś wytłumaczyć :). Może jestem mało oryginalna, ale pomyślałam że cos takiego powinno być też na tym forum :) może wypali, może nie, ale warto spróbować
OTO NASI BOHATEROWIE:
- Artur Pendragon 65
-Merlin 65
-Uther Pendragon 65
-Gwen 65
-Morgana 65
-Lancelot 65
-Morgause 65
-Nimueh 65
-Gwaine 65
-Sir Leon 65
PRZEGRANI:
-przy bohaterze na którego głosowaliśmy, dodając mu punkty stawiamy ' * ' w zależności od ilości punktów, a jeżeli odlejmowaliśmy punkty stawiamy '-' , także w zależności od ilosci puntów
wybaczcie że pod tematem , ale nie mogłam edytować postu
- Artur Pendragon 65
-Merlin 65
-Uther Pendragon 62 -3
-Gwen 65
-Morgana 65
-Lancelot 65
-Morgause 65
-Nimueh 65
-Gwaine 68 +3
-Sir Leon 65
PRZEGRANI:
Wybacz polite , ale temat prawie identyczny . Wszyscy już się tutaj "wybitwowali" . Czemu ostatni jakoś rzadziej tu zaglądasz ?
agula0605 , widzę że jesteś fanką upadłych . Możesz mi powiedzieć , kiedy będzie 3 tom i jaki tytuł ? Póki co cały czas Udręki szukam
domyśliałm sie :D po prostu, jesli nie mam nic sensownego do napisania, to nie pisze.
Hmmm może nie ma sensownego dla ciebie tematu ? xD Pomyśl nad tym i załóż jakiś - wtedy będziecię częściej widać :p Zapraszałaś mnie jakieś 2 msc temu (wiem , szybka jestem) ale ja coś mam z tą opcją bo W OGÓLE nie działa , wybacz . Ale dzięki za zaproszenie xD
to było 2 miesiące temu? jak ten czas leci... ; ) a temat... widzisz założyłam i aż po prostu pęka w szwach.