MÓJ ŚWIR MERLINOWY ZNIKNĄŁ????????? COŚ STRASZNEGO! TERAZ WOGÓLE O NIM NIE MYSLE! JAKA JA JESTEM OKROPNA!!! Chcecie wiedzieć co się stało? Mam nowy ulubiony serial!!! Dr House 5 (5 znaczy 5 sezon)!!! Polsacie wypuść Merlina bo musi mi wrócić świr!!!
nie lepiej ściągnąć odcinki?:P nie wiem jak można oglądać merlina z lektorem xD te kłótnie arturowomerlinowe są mało śmnieszne wtedy:) obejrzyj sobie ostatni odcinek - jestem pewna, że "świr" ci wróci:P
Jejku, straszne, to znaczy, że tak naprawdę nigdy nie lubiłaś Merlina! :OOO Teraz musisz złożyć w ofierze baranka, żeby ci wybaczono.
No dokładnie, ze mną stało się coś podobnego, i nie wiem nawet jak to możliwe;)
Merlin z Arturkiem wyciekli mi z głowy, kurcze...
Na szczęście przypomniałam sobie o 2 sezonie, luknęłam już 6 odcinków i jak na razie jest dobrze. Bałam się, że ten świetny serial może obniżyć loty. Na szczęście bezpodstawnie;)
2 sezon jeszcze lepszy (nie sądziłam, że to możliwe... xD) od pierwszego:) dziś kolejny odcinek! już nie mogę się doczekać:)
to jeszcze nic, potwierdzili już, że będzie 3 sezon w przyszłym roku: http://gealach-ros.livejournal.com/196474.html