PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37809
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Chyba...

użytkownik usunięty

...Arcio nie znajdzie miłości u Gwen... Bo zauważcie,że w zwiastunie 4 odcinka 2 sezonu są romantyczne scenki w stylu Gwen/Lancelot. Fajowo ;)

ocenił(a) serial na 9

jednoczesnie, jesli dobrze pamiętam, Artur wyznaje Merlinowi, że lubi Gwen.
tak czy siak ich połączą, bo tak było w historii.

użytkownik usunięty
Jean

W prawdziwej historii? Nie wiem czy zauważyłeś/łaś że film się rózni od legendy!

wydaje mi się że to dobrze że serial różni się od legendy, dzięki temu nie wiemy co przygotowali scenarzyści możemy jedynie snuc przypuszczenia, gdyby serial był zgodny z prawdą to z góry wiedzielibyśmy co się wydarzy a tak mam nadzieje że dzieki temu bedzie ciekawiej...

maagda07

ciekawiej to już jest :) a ja tam będę trzymała kciuki za Artura i Gwen! Moim zdaniem do siebie pasują, no i nikt inny tak jak Gwen nie umie utemperować Artura XD

_Anika_

Nieee noo... wszystko pięknie ładnie, ale może mi ktoś powiedzieć co w 35:02 robią trzy puszki Bavarii na stole biesiadnym? http://img205.imageshack.us/i/piiwwoo.jpg/

sicever

heheh chyba wyprzedzili swoją epokę XD

ocenił(a) serial na 4
_Anika_

bo nikt inny jak Gwen nie umie go tak dowartościować mówiąc: "Będziesz wspaniałym królem..." -.- nie cierpię tej pary :|

i wiem że po dwóch latach pewnie nikt nie interesuje się moim wpisem, ale nie mogłam się powstrzymać... ;)