PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37807
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Ten oto serial zamiast ósmego sezonu "Czarodziejek" na Polsacie? Skandal!!! To nie dorasta "Czarodziejkom" do pięt!!! Miejmy nadzieję, że Polsat się opamięta... i że to tylko plotka...

The_Slayer

Meriln to porządny film nie co te czarodziejki dla dzieci

ocenił(a) serial na 10
The_Slayer

Merlin to super serial a te czarodziejki to się już nudzą i dobrze ze mają to zmienić:D

agatiwka

Wczoraj przez zamierzony przypadek obejrzałam Merlina;) Sympatyczny serial i nie ukrywam, że bardzo mi się spodobał. Jeśli ma być zamiast czarodziejek to niezmiernie się cieszę, gdyż jak już ktoś zauważył czarodziejki są nudne;)

Pompadour

Nie ma to jak serial krytykuje ktoś kto nie widział nawet jedneg odcinka...ech.. nie ma co...
a serial Merlin jest świetny! ;) sama postać tez bardzo sympatyczna, to nic że ma fryzurę jakby go obcięli "po garnku" :D

użytkownik usunięty
_Anika_

Wtedy ludzi chyba tak obcinali ;p.
Mi się serial strasznie podoba, szkoda że nie mam Polsatu ;(.
A co do tego zniesienia Czarodziejek... faktycznie, to już zaczynało być nudne, już wtedy gdy oglądałam 3. sezon...
I dobrze że Merlin zastąpi, a faktycznie - wypowiadanie się o serialu którego się nie widziało, jest nie na miejscu...

ocenił(a) serial na 8
The_Slayer

Uwielbiamm czarodziejki... szczególnie 8 sezon będzie zajefajny... pisali także że polsat wykupił wszystkie sezony czarodziejek... ale także lubię Przygody Merlina.. Ciekawe dlaczego nie może być o tej godzinie o której jest ;/;/

prue55

No właśnie krytykujesz film którego nie widziałaś i jak obejrzysz chociaż jeden odcinek uważnie to ci się spopdoba a czarodziejki są nawet fajne ale to nudziło jakieś nawalanie sie z demonami i w ogóle i dobrze ze póścili Merilna jest chociarz jakaś odmiana i raczej dobra

kamilx98

Merlin to jeden z najlepszych seriali na swiecie, a 'Czarodziejki' to jakies badziewie (ogladalam pare odcinkow). MERLIN RULEZZ ! XD
Mam nadzieje ze polsat pokaze tez 2 sezon

użytkownik usunięty
The_Slayer

Merlin jest suuuuuuper!Oby leciał dalej!Mam do ciebie 2 sprawy:
Pierwsza: A ty widziałaś chocierz Merlina? Jeśli nie to obejrz!
Druga:Może czarodziejki będą lecieć zamiast innego serialu? Byle nie zamiast Merlina,albo Rodziny zastępczej!!!