Ten oto serial zamiast ósmego sezonu "Czarodziejek" na Polsacie? Skandal!!! To nie dorasta "Czarodziejkom" do pięt!!! Miejmy nadzieję, że Polsat się opamięta... i że to tylko plotka...
Merlin to super serial a te czarodziejki to się już nudzą i dobrze ze mają to zmienić:D
Wczoraj przez zamierzony przypadek obejrzałam Merlina;) Sympatyczny serial i nie ukrywam, że bardzo mi się spodobał. Jeśli ma być zamiast czarodziejek to niezmiernie się cieszę, gdyż jak już ktoś zauważył czarodziejki są nudne;)
Nie ma to jak serial krytykuje ktoś kto nie widział nawet jedneg odcinka...ech.. nie ma co...
a serial Merlin jest świetny! ;) sama postać tez bardzo sympatyczna, to nic że ma fryzurę jakby go obcięli "po garnku" :D
Wtedy ludzi chyba tak obcinali ;p.
Mi się serial strasznie podoba, szkoda że nie mam Polsatu ;(.
A co do tego zniesienia Czarodziejek... faktycznie, to już zaczynało być nudne, już wtedy gdy oglądałam 3. sezon...
I dobrze że Merlin zastąpi, a faktycznie - wypowiadanie się o serialu którego się nie widziało, jest nie na miejscu...
Uwielbiamm czarodziejki... szczególnie 8 sezon będzie zajefajny... pisali także że polsat wykupił wszystkie sezony czarodziejek... ale także lubię Przygody Merlina.. Ciekawe dlaczego nie może być o tej godzinie o której jest ;/;/
No właśnie krytykujesz film którego nie widziałaś i jak obejrzysz chociaż jeden odcinek uważnie to ci się spopdoba a czarodziejki są nawet fajne ale to nudziło jakieś nawalanie sie z demonami i w ogóle i dobrze ze póścili Merilna jest chociarz jakaś odmiana i raczej dobra
Merlin to jeden z najlepszych seriali na swiecie, a 'Czarodziejki' to jakies badziewie (ogladalam pare odcinkow). MERLIN RULEZZ ! XD
Mam nadzieje ze polsat pokaze tez 2 sezon