PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37807
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Czy jest pewność???

użytkownik usunięty

Wiemy że NAPEWNO będzie 2 sezon Merlina ale...w Wielkiej Brytani!!!
A czy NAPEWNO będzie w Polsce??? Mam pare wątpliwości np. Na końcu 13 odcinka w angielskiej wersji jest napis "Merlin will return" (Merlin powróci) a na końcu 13 odcinka w polskiej wersji...nie ma tego napisu! Poza tym jak zaczynał się 1 sezon było pisane o tym w gazecie długi czas przed tym (a tak mimochodom muszę przyznać że ten artykuł mnie nie zainteresował;dopiero po obejrzeniu 1 odcinka pokochałam Merlina) a tym czasem o 2 sezonie ghłucho :( JEŚLI KTOŚ MA PEWNOŚĆ<ALBO ZNA JAKĄŚ POLSKĄ STRONA O PRZYGODACH MERLINA PISZCIE!!!PLISKA!!!NIE WYTRZYMAM JEŚLI NIE BĘDZIE 2 SEZONU MERLINA!!!BĘDE WTEDY RYĆ ANGLIKA,ŻEBYM MOGŁA BO OBEJRZEĆ W BRYTYJSKIEJ WERSJI,A WTED7Y JUŻ BYM NIE MIAŁA CZASU TU ZAGLĄDAĆ!!! POMÓŻCIE!!!(a tak wogóle to polecam film "Załoga G" XD) POMÓŻCIE!!!PLISKA!PROSZĘ!PORE RFAORE!

ocenił(a) serial na 6

Zawsze zostają napisy a w Polsce zapewne będzie ale nie prędzej niż w kwietniu-maju przyszłego roku

użytkownik usunięty
Joker_27

Mam nadzieję...ZARAZ!!! A czemu w kwietniu??? Mam tak długo czekać??? NIE DAM RADY :(

ocenił(a) serial na 6

Bo 2 sezon w Anglii startuję na jesień dlatego nie będzie na jesieni od razu w Polsce. Na sezon wiosenny w telewizji stacje znów będą podawać swoje ramówki i to jest najbliższy okres kiedy mógłby się pojawić możliwe nawet że zobaczymy go dopiero na jesień przyszłego roku