Czy to ten serial ma miec premiere Na Polsacie w marcu .
A mi to zwisa ze popsuje chodze do kina i tam nie ma lektora ogladam filmy lektora i mi to objetnie to szukanie dziury tam gdzie nie ma
Akurat w Merlinie lektor mi przeszkadzać nie będzie, bo brytyjski akcent strasznie mi na nerwy działa ;P.
typowe robienie z igły widłów. cały czas jakies narzekania a to na lektora a to na godzinę... czy na pewno chodzi wam o serial, na którym wam zależy czy jestescie po prostu malkontentami? czy nie potraficie się cieszyc tym, że serial w ogole pojawia się w Polsce, ja bardzo wątpiłam w to że kiedykolwiek będzie, dlatego skoro jest to nie przeszkadza mi to o jakiej godzinie, w jakim dniu tygodnia ani w jakim języku jest nadawany. oglądalam go po włosku we wtorki o 21 moge oglądnąc w sobote o 17 po polsku, dla mnie to bez różnicy, tu chodzi o treśc, o przygody Merlina. co więcej cieszy mnie, że będzie jednorazowo emitowany tylko 1 odcinek, bo tak jest lepiej, dłuzej pozostaje w sercu bo kazdy odcinek jest o czym innym i serial też dzięki temu dłuzej trwa - 13 tygodni, a nie 6 jak było we Włoszech, ciach prach i sie skonczyło zanim sie człowiek obejrzał.