PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Czy to ten serial ma miec premiere Na Polsacie w marcu .

użytkownik usunięty
kinoman85

Tak, ale lektor jak zwykle popsuje klimat serialu.

ocenił(a) serial na 7

A mi to zwisa ze popsuje chodze do kina i tam nie ma lektora ogladam filmy lektora i mi to objetnie to szukanie dziury tam gdzie nie ma

Akurat w Merlinie lektor mi przeszkadzać nie będzie, bo brytyjski akcent strasznie mi na nerwy działa ;P.

ocenił(a) serial na 8
F__Cortez

pora emisji troche nieciekawa a chetnie bym jeszcze raz obejrzał;]

ocenił(a) serial na 7
MastaBlasta

A którą bys chciał godz godz 17:15 to zla godz

ocenił(a) serial na 8
kinoman85

litości ale nie w sobote;]juz lepiej w tygodniu 20 21;]

ocenił(a) serial na 8
MastaBlasta

typowe robienie z igły widłów. cały czas jakies narzekania a to na lektora a to na godzinę... czy na pewno chodzi wam o serial, na którym wam zależy czy jestescie po prostu malkontentami? czy nie potraficie się cieszyc tym, że serial w ogole pojawia się w Polsce, ja bardzo wątpiłam w to że kiedykolwiek będzie, dlatego skoro jest to nie przeszkadza mi to o jakiej godzinie, w jakim dniu tygodnia ani w jakim języku jest nadawany. oglądalam go po włosku we wtorki o 21 moge oglądnąc w sobote o 17 po polsku, dla mnie to bez różnicy, tu chodzi o treśc, o przygody Merlina. co więcej cieszy mnie, że będzie jednorazowo emitowany tylko 1 odcinek, bo tak jest lepiej, dłuzej pozostaje w sercu bo kazdy odcinek jest o czym innym i serial też dzięki temu dłuzej trwa - 13 tygodni, a nie 6 jak było we Włoszech, ciach prach i sie skonczyło zanim sie człowiek obejrzał.

ocenił(a) serial na 7
mohikanka

Moja mowi ze jestem malkontentem czasem mi sie zdarza ale ejstem tak glupi by na żegac na taka godz i na lektora ale my to lubimy Masz wielka racje usiasz wygodnie na dupie i oglądac serial na rekalmnie sie odlac zrobic herbate i ogladac dalej miłego olagadnia