PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Albo kiedy będzie lecieć ??
Z góry dzięki :)

Kika12

Na AXN w soboty o 15.00 i niedziele o 8.00 a na AXN Spin w środy o 21.00 i 1.35 i soboty o 16.55 (:

ocenił(a) serial na 10
ankulek

Dzieki :)... ale nie mam tych kanałów :(

Kika12

Jeszcze jakiś czas temu puszczali w soboty na Polsacie ale przestali, może znowu będą powtarzać ;)

ocenił(a) serial na 10
ankulek

Też to zauważyłam :P... Ale dopiero pod koniec ostatniego odcinka, który puszczali :( a potem nie było...

Kika12

Właśnie, w zeszłym roku na wakacjach też puszczali ale tylko do drugiego sezonu ): chciałabym, żeby Merlin był u nas bardziej popularny bo to świetny serial ;p

ocenił(a) serial na 10
ankulek

reklamują na tv 4 o 20:00 (zaczyna się od dzisiaj!) będzie lecieć prawdopodobnie od poniedziałku do soboty i na razie emitują 1 sezon... ja nie mam tego kanału i piszę petycje do Polsatu by puścili Merlina jesienią gdzieś około 17 godziny (po szkole) po kolei od 1 do 5 sezonu, ale na pewno mnie nie wysłuchają ale może jeśli i więcej osób napisze to rozważą te powiadomienia ;)

Arthur_Pendragon7

świetny pomysł! jak będzie większe zainteresowanie to może nam się uda, dałabym się pokroić za 5 sezon w tv ;)

ocenił(a) serial na 10
Arthur_Pendragon7

Wczoraj oglądałam pierwszy odcinek... Dzięki za odpowiedzi, bo bym go przegapiła :*

ocenił(a) serial na 10
Kika12

nie ma za co ;*

ocenił(a) serial na 10
Kika12

I jeszcze leci w niedziele od 8-10 2 odc I sezonu ;) Fajnie jest sobie wszystko przypomnieć ,choć chętnie bym oglądnęła 5 sezon więc piszcie jak by się okazało że będzie