PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37806
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Czy wy też tak macie że oglądacie 13 odcinek 5 sezonu poraz któryś i tak płaczecie????

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Obejrzałam tylko jeden jedyny raz i póki co nie odważyłam się do niego wrócić ;d Właśnie ze względu na to, że pewnie znowu podłapałabym doła.. :/

ocenił(a) serial na 8
Madzik0_0

Ja właśnie się wróciłam i musżę powiedzieć że ciągle za mną chodzą słowa : The once and future king & Long live the Queen. Nie wiem kiedy się pozbieram ... :D

Madzik0_0

ej no bez jaj... to nie tak się miało skończyć

ocenił(a) serial na 8
Madzik0_0

Jeszcze, kurcze, do końca miałam nadzieję, że Artur przeżyje ;(

ocenił(a) serial na 10
Sechmet33

Jak chyba każdy.. :/ I to jest właśnie takie dołujące, że gdyby Merlin wcześniej wezwał smoka, to wszystko mogłoby potoczyć się zupełnie inaczej, aż by się chciało krzyczeć na Merlina ;p Ale cóż, producenci są tylko ludźmi i wymyślili takie a nie inne zakończenie, niestety nie mamy na to żadnego wpływu :/
...sadyści ;p

ocenił(a) serial na 10
Rainbow_9

Ja właśnie obejrzałam wszystkie 13 odcinków i po ostatnim płacz i depresja :(((( Ehhh....Szczególnie ta muzyka kiedy Merlin wrzuca miecz do jeziora a Artur go łapie.Przed tym jeszcze słowa smoka "the story we had been a part ,will long lives in hearts of men"Wybaczcie błędy.Pozdrawiam!!!

ocenił(a) serial na 8
merlingirl

Producenci mogliby wymyślić inne zakończenie dające choć cień nadziei na ciąg dalszy...
A to przypadkiem nie Freya złapała miecz ???
Bo to chyba ona wyciągnęła rękę z wody i złapała Excalibur.

ocenił(a) serial na 10
Sechmet33

Miecz złapała Panii Jeziora, co wiemy z mitu