PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

DRUGI SEZON

ocenił(a) serial na 10

Bardzo proszę o odpowiedź, czy wie ktoś, czy jest planowany DRUGI sezon Merlina? Serial genialny, musze wolniej oglądac bo już prawie wszystkie 10 odc obejrzałem. Prosze o odpowiedź
Pozdro

ocenił(a) serial na 10
malakazar

No właśnie...
Będzie 2 sezon...
Ja słyszałam, że tak...
Bo przygody Merlina i Arthura nie mogą się tak szybko skończyć...
Tylko kiedy to będzię...??

ocenił(a) serial na 8
malakazar

13 odcinek-rewelacja. Jak zwykle. Najbardziej podobała mi się gra Anthony'ego Head'a. Tak jakoś :D

ocenił(a) serial na 10
Ferith

Szkoda, że będziemy czekać aż do września...
Ej, a nie wiecie ile odcinków będzie w 2 serii...
No bo skoro oni będą to nagrywać tyle miesięcy
to chyba będzie więcej niż 13 odcinków no nie??

malakazar

Jest pewne, że drugi sezon będzie dopiero we wrześniu?? Dosyć dłuuugi czas oczekiwania.
Mam nadzieję, ze będzie warto;)

ocenił(a) serial na 10
kin90

Ja mam nadzieję, że będzie więcej odcinków niż 13....

monicalol2

Na więcej wiadomości chyba będziemy musieli jeszcze trochę poczekać - ale też chciałabym żeby było więcej niż 13 odcinków. Mam niedosyt po 1 sezonie:)

ocenił(a) serial na 8
kin90

wszystkie brytyjskie seriale są raczej krótsze. amerykański standard to coś około 22 odcinków, podczas gdy brytyjski to ok 10. aczkolwiek - oczywiście, że też chciałabym więcej. właśnie dzisiaj zaczęłam oglądać. jestem już po 4 odcinkach i fakt, że jest tylko 13 jakoś mnie nie nastraja dobrze, ponieważ serial jest świetny (poza tym - ah, british accent & Anthony Head --> cudowny Giles z Buffy, jeżeli ktoś kojarzy) :D.

ocenił(a) serial na 8
monicalol2

"Ja mam nadzieję, że będzie więcej odcinków niż 13...."
Ja za to mam nadzieję, że nie będzie więcej niż 13 odcinków. Prawdopodobnie te odcinki by były bardzo średnimi zapychaczami czasu i miejsca, które by miały mało wspólnego z fabułą serialu, i by tylko ludzi oglądających ten serial rozczarowały.

użytkownik usunięty
malakazar

Już kręcą 2 sezon! Wejdźna temat "Spoilery-seria 2" Evi_4.Tak są linki na taką strone o 2 sezonie Merlina

użytkownik usunięty

Ja dość często bywam na stronie internetowej Colina i tam(jest ona brytyjska)powiedzianio mi,że u nich 2 seria będzie puszczana od września br.

No czyli jeszcze miesiąc.

ocenił(a) serial na 9
saladka04

wiadomo już dokładnie, którego września zacznie się drugi sezon?

purrie

O.o.O czytałem na jednym forum post który został napisany 8 DNI TEMU że merlin ma być w TĄ NIEDZIELE

purrie

ETA 09/04/2009: W chwili obecnej, nieoficjalne źródła podają datę przewietrzenie się 19 września w BBC.