PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37806
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Hello! :)

ocenił(a) serial na 10

Moja faza na Merlina zaczęła się w październiku tego roku i od tamtej pory jestem uzależniona od niego :P Serial jest niesamowity, aktorzy wspaniali i nic bym w nim nie zmieniała :) Na to forum natrafiłam parę dni temu i postanowiłam dołączyć, zwłaszcza że natrafiłam tu na różne fajne rzeczy (najbardziej chyba spodobały mi się opowiadania o kontynuacji przygód Merlina). No to na razie tyle :D

ocenił(a) serial na 10
Ania2730

witamy :D

ocenił(a) serial na 10
Arthur_Pendragon7

Jaki jest Twój ulubiony bohater? Bo mój to Artur <3

Ania2730

Hejka ja tez uwielbiam Merlina pare miesiecy temu zaczelam go ogladac i nadal mi sie nie nudzi teraz tylko marze o 6 sezonie :) No Artur jest super ale jak dla mnie Merlin jest najlepszy :)

ocenił(a) serial na 10
Ania2730

ja też uwielbiam Arthura!!! < 333 choć trzeba przyznać że uwielbiam każdego :D dla mnie każdy bohater ma coś w sobie, że nie idzie go nie lubić ;)

ocenił(a) serial na 10
Arthur_Pendragon7

zgadzam się w 100% :P

ocenił(a) serial na 10
Ania2730

Witaj w rodzince Merlinomaniaków :) Jeśli chodzi o mojego bohatera a raczej bohaterów to Arthur i Merlin, choć muszę przyznać, że u mnie sympatia do nich ewaluowała. Najpierw mega przystojny wydawał mi sie Arthur a teraz Merlin, ale kocham ich obu, bo to przecież dwie strony tej samej monety :)

Ania2730

Hej :) Bardzo miło powitać nowego członka Merlinowej rodzinki ;) Cieszę się, że nasze grono trochę się rozrasta, mimo końca serialu.
A mój ulubiony bohater to zdecydowanie Merlin ;)

Ania2730

Cześć! Miło, że grono się powiększyło o nowego fana Merlina. Mam nadzieję, że będziesz się dobrze tu bawić :)

ocenił(a) serial na 10
Ania2730

hey al;e jakby nie patrzeć 5 sezonów to mało jak chcecie 6 to wchodźcie na youtube filmik nazywa się "we want more merlin" i jak bd 3 miliony wejść powstanie nowy sezon :D

ocenił(a) serial na 10
Ania2730

Witamy!! :) bardzo się cieszę, że wciąż przybywa fanów Merlina, dzięki Wam forum nie zamiera :). Jeśli chodzi o moją ulubioną postać, mam gust przeciętny: Merlin :D

ocenił(a) serial na 10
Ania2730

Witaj w naszej rodzince :)