PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Od pewnego czasu zastanawiam się czy się zabrać do tego serialu jak na razie oglądam
Pamiętniki wampirów, Słodkie kłamstewka , Teen Wolf, Po osłoną nocy , Moja rodzina oraz
jak poznałem wasza matkę. Myślicie ,że przy takim guście do seriali spodoba mi się ?

ocenił(a) serial na 10
TheLejdis

Szczerze? Nie. Prawdopodobnie przez gruntowny brak romansidła do sezonu 4, a i tu nie jest to główny wątek. Ale obejrzyj, bo jestem pewna, że choć nie spodoba ci się przy takim guście, to spodoba ci się POMIMO takiego gustu. Czemu? Bo to świetny serial. Proste.

Obejrzyj.

ocenił(a) serial na 10
TheLejdis

Oglądaj!!! Większość z wyżej wymienionych seriali także oglądam, a więc Merlin też na pewno ci się spodoba.

sunshine08

Dzięki obejrzę pierwszy odcinek o powiem wam co sądzę :)

ocenił(a) serial na 10
TheLejdis

na samym początku może nie przypaść do gustu, lecz z czasem serial się rozwija i coraz bardzie wciąga. a sama oglądam 4/5 wymienionych przez ciebie serialow, a Merlina uwielbiam i nie mogę się doczekać następnego odcinka, więc gorąco polecam! ;)

politemonkey

Którego nie oglądałaś ? Pytam z ciekawości :)

ocenił(a) serial na 10
TheLejdis

moja rodzina ;) ojej jest jeszcze jeden który chyba pominęłam, nie oglądałam jeszcze pod osłoną nocy.

politemonkey

Tak właśnie myślałam , że masz na myśli pod osłoną nocy. Jest to świetny serial ale nakręcili tylko 16 odcinków nad czym ubolewam :( ojej pomyliła się nie moja rodzina tylko moja rodzinka .