A proszę ;) : http://www.polsat.pl/Nasze_Programy,2846/Przygody_Merlina_3,265251/index.html
Jest tu reklama nawet ;)
fajnie ;-) obejrzę sobie chyba ten sezon po raz 3ci, bo już prawie niepamiętam ;P
cieszy mnie to, że serial cieszy się sporą oglądalnością na polsacie. no bo przecież gdyby miał niskie wyniki to zakończyliby emisję na drugim, albo pierwszym sezonie
Dokładnie! :) potrzebne są wyniki z emisji, ludzie z lektorem czy bez- oglądamy! :)
Popieram.
Wprost przepadam za tym serialem i strasznie mnie cieszy że Polsat go emituje.
To dobre fantasy i szkoda byłoby je przegapić;)
MilkaBros ja również :) 2 sezonu nie reklamowali i mała oglądalność była ciekawe jak będzie z tym sezonem. ale do tv jakoś mnie nie ciągnie żeby oglądać Merlina bo będą te głupie reklamy ale zawsze fajnie się jest pośmiać z lektora ile tam zjada rzeczy i ile błędów bo cały sezon z napisami to ja chyba na pamięć znam więc dziwnie lektorem oglądać :)
Mam bzika na punkcie legend arturiańskich, więc 3 sezon obowiązkowo będę oglądać, po raz kolejny zresztą ;D Racja, zdecydowanie fajniej jest wsłuchiwać się w głosy aktorów, a nie lektora ;)
hm,dlatego ja oglądam po angielsku - słyszę głos aktorów i się od razu podszkalam w języku - i wilk syty i owca cała ;-)
Kurde! Sam nie wiem czy skończyłem oglądać na pierwszym czy na drugim sezonie :P Mógłby ktoś tak bardzo ogólnikowo streścić ostatni odcinek pierwszego i drugiego sezonu?
w 1x13 Artura ukąsiła ujadająca bestia Merlin udał się na wyspę do Nimue aby uratować życie Artura Nimue dała mu wodę z kielicha życia i Artur wyzdrowiał a zamiast za życie Artura Nimue wziąła życie Hunit Merlin chciał się udać na wyspę lecz Gajusz się udał do Nimue a ona go zabiła
gdy Merlin tam przybył zabił Nimue.
w 2x13 Wielki smok posztosył Camelot Merlin i Artur wyruszyli na poszukiwania ostatniego władcy smoków poźniej się okazało że Balinor jest ojcem Merlina lecz zginał i Merlin został władcą smoków i gdy miał zabić smoka osczędził go i pozwolił mu oodejść.