PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina
ocenił(a) serial na 10
Latajacy_Holender

sezon 3 ? polsat?

MilkaBros

A proszę ;) : http://www.polsat.pl/Nasze_Programy,2846/Przygody_Merlina_3,265251/index.html

Jest tu reklama nawet ;)

ocenił(a) serial na 10
Latajacy_Holender

fajnie ;-) obejrzę sobie chyba ten sezon po raz 3ci, bo już prawie niepamiętam ;P

ocenił(a) serial na 8
MilkaBros

cieszy mnie to, że serial cieszy się sporą oglądalnością na polsacie. no bo przecież gdyby miał niskie wyniki to zakończyliby emisję na drugim, albo pierwszym sezonie

ocenił(a) serial na 10
l578

dokładnie, oglądajmy to ocalimy Camelot !!! ;-))

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

Dokładnie! :) potrzebne są wyniki z emisji, ludzie z lektorem czy bez- oglądamy! :)

ocenił(a) serial na 10
BlackBerry52

Popieram.
Wprost przepadam za tym serialem i strasznie mnie cieszy że Polsat go emituje.
To dobre fantasy i szkoda byłoby je przegapić;)

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

to prawda, serial jet super ;-) już trzy razy oglądałam każdą serię ;-)

MilkaBros

MilkaBros ja również :) 2 sezonu nie reklamowali i mała oglądalność była ciekawe jak będzie z tym sezonem. ale do tv jakoś mnie nie ciągnie żeby oglądać Merlina bo będą te głupie reklamy ale zawsze fajnie się jest pośmiać z lektora ile tam zjada rzeczy i ile błędów bo cały sezon z napisami to ja chyba na pamięć znam więc dziwnie lektorem oglądać :)

kinga45

Mnie też za bardzo do lektora nie ciągnie, ale przyjemnie jest sobie odświeżyć pamięć :P

użytkownik usunięty
yvonneD

Mam bzika na punkcie legend arturiańskich, więc 3 sezon obowiązkowo będę oglądać, po raz kolejny zresztą ;D Racja, zdecydowanie fajniej jest wsłuchiwać się w głosy aktorów, a nie lektora ;)

ocenił(a) serial na 10

hm,dlatego ja oglądam po angielsku - słyszę głos aktorów i się od razu podszkalam w języku - i wilk syty i owca cała ;-)

ocenił(a) serial na 9
MilkaBros

Kurde! Sam nie wiem czy skończyłem oglądać na pierwszym czy na drugim sezonie :P Mógłby ktoś tak bardzo ogólnikowo streścić ostatni odcinek pierwszego i drugiego sezonu?

ocenił(a) serial na 10
Rimmi87

w 1x13 Artura ukąsiła ujadająca bestia Merlin udał się na wyspę do Nimue aby uratować życie Artura Nimue dała mu wodę z kielicha życia i Artur wyzdrowiał a zamiast za życie Artura Nimue wziąła życie Hunit Merlin chciał się udać na wyspę lecz Gajusz się udał do Nimue a ona go zabiła
gdy Merlin tam przybył zabił Nimue.
w 2x13 Wielki smok posztosył Camelot Merlin i Artur wyruszyli na poszukiwania ostatniego władcy smoków poźniej się okazało że Balinor jest ojcem Merlina lecz zginał i Merlin został władcą smoków i gdy miał zabić smoka osczędził go i pozwolił mu oodejść.