PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37809
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

http://www.fastpasstv.com/tv/merlin-2008/season-2/episode-10/

Byłam przekonana, że mi się nie spodoba - a tu taka niespodzianka :) Nie nudny jak poprzednie podobne odcinki. Vivian (?) fajna, taka rozpieszczona córeczka tatusia. Merlin jak zwykle ratuje Artura i choć brzmi trywialnie, robi to z wdziękiem. Jedyny minus to Artur i Gwen. Jakoś nie mogę się przekonać do tej pary (przecież ona jest od niego trzy lata starsza! ).Wszyscy inni powinni być zachwyceni - wreszcie pocałunek.

AgaNas

Ja też byłem sceptycznie nastawiony, cóż, z zapowiedzi wynikało, że odcinek będzie wtórnym "Arturem pod wpływem uroku", ale okazało się na szczęście że był raczej dość ironiczny i zabawny kontrastując do poprzedniego mrocznego i krzepiącego (ale również interesującego, nie wiem czemu wydawał Ci się nudny). Na szczęście w następnym odcinku kończymy z "miłością" i wracamy do ciekawszych wątków :P

w ogóle II sezon jest bardzo na +, świetne odcinki, a już niedługo finał :/ mam nadzieję że w planach jest III sezon :D

LiMiTED_UNCUT

Byłam baaaardzo sceptycznie nastawiona do tego odcinka. Taka powtórka z rozrywki, a tu proszę jakie zaskoczenie. :) Świetny był. Humor mnie całkiem rozbroił, no i Arthur i Gwen :D (ja jestem wielka fanką tej pary, no i co że ona jest od niego starsza??? To niby jakiś problem? Moim zdaniem żaden). Za to Vivian mi za bardzo do gustu nie przypadła (oby jej już nie było). Nie polubiłam ani wrednej Vivian, ani jej wersji pt. 'słodka-idiotka'. Arthur ciągle szczerzący sie jak debil też był denerwujący (ale mimo to odcinek super). ;)
Następny się też zapowiada bardzo dobrze - wielki finał się zbliża. Mam nadzieję że będzie kolejna seria. Sezon 2 przy 1 wypada o wiele lepiej, oby tak dalej!

ocenił(a) serial na 10
LiMiTED_UNCUT

A skąd wzieliście napisy do tego odcinka? Ja nigdzie nie moge znalesc. Chyba że wszyscy tu po angielsku oglądają ;)

ocenił(a) serial na 9
Annika00

ja też czekam na napisy ;) bo na razie bestplayer oferuje tylko angielskie i rumuńskie :p już się powoli zaczynam martwić, że znowu nie bedzie ich przez tydzień tak jak w przypadku 6 odcinka...

Annika00

ja oglądałam w ogóle bez napisów :P da się zrozumieć, spoko, nie jest źle ;)

ocenił(a) serial na 10

macie moze link do odcinka 11 The Witch's Quickening ?

doris18doritta

przecież tego odcinka jeszcze nie było, będzie w sobotę dopiero.

ocenił(a) serial na 9
_Anika_

rzeczywiście odcinek zaskakująco zabawny, tylko zakończenie przewidywalne, ale nie szkodzi :p i tak najbardziej się uśmiałam oglądając secret&magic, colin i bradley nadawaliby się do boysbandu :D
poza tym już nie mogę się doczekać następnego odcinka... ciekawa jestem co wymyślą w związku z Mordredem i Morgiana :)