Uwaga: PRzepraszam za znak polskich znakow.
Ja chyba bede oryginalna-mi sie do konca ten serial nie spodobal. Pomysl na ogolna fabule moze i ktos mial dobry, ale troche go skopali. Obejrzalam z nudow 3 odcinki i na wiecej sie nie skusze. WSZYSCY glowni bohaterowie sa okropnie wkurzajacy i sztuczni do granic mozliwosci. Nie wiem czyja to wina, aktorow czy scenariusza, po prostu odechciewa sie ogladac. Efekty specjalne tez kiespko. Animacje mozna by zrobic amatorskim programem, tak mi sie wydaje. Odcinki sa nudne, momentami niespojne. Kostiumograf tez sie nie popisal-czasem chce mi sie smiac jak na to patrze
P.S Mam nadzieje ze mnie nie zjedziecie od gory do dolu, bo napisalam cos nie tak.
Zgadzam się z Tobą co do efektów specjalnych i jeszcze po części z kostiumami, mimo to serial bardzo mi się podobał. Nie wiem czemu uważasz, że bohaterowie są "sztuczni do granic możliwości", bo według mnie jest wręcz przeciwnie. Może to dlatego, że oglądnęłaś tylko 3 pierwsze odcinki, które - powiedzmy sobie szczerze - nie są jakieś mistrzowskie. Ale jeśli gustujesz w takich filmach/serialach to może zaryzyuj i oglądnij kilka następnych odcinków? Bo od końcówki drugiego sezonu aktorstwo znacznie się poprawia.
Jeśli obejrzała 3 odcinki 3 sezonu , to raczej jej tą informacją nie zachęcisz xD Ja jestem tylko prostym widzem , któremu prosty , niezbyt dobrze zrobiony i kiepski serial bardzo się spodobał . To jakie seriale oglądasz , anelise ?
a 3 odcinki którego sezonu oglądałaś ? ;) mi się ten serial nie spodobał tak od pierwszego odcinka. zainteresowałam się nim dopiero od drugiego sezonu i już potem sie wciągnęłam w fabułę i polubiłam bohaterów ;)