PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37763
6,0 4 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Jak sądzicie Merlin i Morgana będą razem w 4 sezonie ?

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

http://www.youtube.com/watch?v=ppXehu17024
obejrzyjcie
co by było gdyby Merlin był zly?
jeśli chodzi o morgane i merlina to zapewne nie będą razem, choc ten wątek jest interesujący ;-)

ocenił(a) serial na 7
michal_12_filmweb

Myślę, że nie ma opcji na to, żeby byli razem.

ocenił(a) serial na 10
Orchi

Pewnie nie ma takiej opcji, ale mi się podobało kiedyś jak Artur myślał, że Merlin coś czuje do Morgany, oni wtedy tak fajnie się ze sobą dogadywali, byli podobni do siebie... Od tego czasu wiele się zmieniło, ale mi by chyba nie przeszkadzało gdyby byli razem :)

ocenił(a) serial na 10
BlackBerry52

;-) no właśnie ;-) byłoby fajnie widziec też inna miłosc w tym serialu, nie tylko Arthura i Gwen (nudy ;p)

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

Dokładnie tak... Do tego trudna miłość, nie tak jak w przypadku Artura i Gwen tylko różnica klasowa, ale tutaj dodatkowo byłoby wiele innych ciekawych czynników :)

ocenił(a) serial na 10
BlackBerry52

tak, np magia, różnica klasowa też, ale łączy ich inteligencja, bo Morgana jest b inteligentna
może za to Merlin jest bardziej dobroduszny ;-)

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

Jedno mnie dziwi Merlin ma władze nad życiem i śmiercią a nawet nie używa starożytnej magii którą włada zyskał władzę nad życiem i śmiercią po tym jak zabił Nimue

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

chyba nie ma takiej wladzy
z tym że może ratowac ludzi, jeśli wie jak, np Morganę uratował w 3x05 bodajże

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

ma taką moc tylko nie wie jak jej uzywać bo Gajusz na koniec 1x13 powiedział że Merlin posiadł władzę nad życiem i śmniercią

ocenił(a) serial na 8
MilkaBros

czy to nie było czasem wtedy gdy merlin magicznie przypadkowo zepchnął morganę i ona upadła, a później smok "chuchnął" magicznie na merlina, który wykorzystał zaklęcie zawarte w "chuchnięciu" do wyleczenia morgany?

ocenił(a) serial na 10
l578

to nie ta magia użył smoczej magii aby uzdrowić Merlina ja tak myślę