PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

strasznie ale to strasznie wkurza mnie postawa Mordzia wobec Artura, wystarczyło że Artur skazał na śmierć jego laskę a ten już od razu staje po złej stronie mocy (?) ale sorry bardzo co on sobie wyobrażał, nie dość że laska chciała zabić Artura to jeszcze przed nim i wszystkimi innymi powiedziała że zasługuje na wszystko złe co go czeka i że nie żałuje tego co zrobiła, żałuje tylko że nie udało jej się go zabić,,, no kurde a Mordred traktuje ją tak jakby była święta, mało tego, Artur chciał jej dać drugą szansę, ale ona nieeeeee. No kurde, zbulwersowałam się.

ocenił(a) serial na 7
Salvamee

Mordred tego nie widział że Artur daje jej drugą szanse bo siedział w celi

martin123154

ale był przy tym jak mówiła, że Artur zasługuje na wszystko co go czeka, i że żałuje że go nie zabiła

Salvamee

Noo, ale biorąc pod uwagę że wielu ludzi cierpiało i umierało z powodu magii i była pewnie wychowywana w nienawiści do Artura i Uthera, mogła tak myśleć. Dlatego Mordzio miał nadzieję że jej pokaże że Artur nie jest taki zły, że to dobry człowiek no i poza tym chcieli odejść i nikomu nie robić krzywdy, a potem Artur jej dał szansę, tylko Mordzio tego nie widział i teraz mamy to co mamy :D Bo to wyglądało serio tak jakby Artur się zachowywał jak Uther... Ah te niedomówienia xD

ocenił(a) serial na 7
Joasia_23

Zresztą nie ma co sie kłócić bo przecież Mordred tak czy siak dzisiaj zginie :)

martin123154

CO. KTO. CI. TAK. POWIEDZIAŁ.
W imieniu teamu Mordred składam zażalenie na twoją wypowiedz. :P
Teraz na serio : była taka wiadomość ze mordzio umrze? Albo taki spoiler? Jeśli tak to dałbyś mi linka? :D

Joasia_23

no niby tak, ale osoba która pomaga przestępcy czyli w tym przypadku Mordred też jest jakoś tam objęta karą za tą pomoc, a Mordziu nie dość że uniknął kary to jeszcze prosił Artura, żeby dał jej szansę, pomimo tego co powiedziała,,,, przegiął trochę z tym a teraz robi wielce urażonego i od razu chce go zabić