PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37809
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Muzyka

ocenił(a) serial na 10

Cudowna muzyka! Jestem pełna podziwu dla jej twórców: Robert Lane, Rohan Stevenson i inni... Poruszające utwory np. "Arthur & Guinevere", "Merlin Lost" czy też sam tytułowy kawałek... to po prostu coś niesamowitego!

Co do filmu to daję 10/10 i niecierpliwie czekam na kolejne serie!!! :D

Czy ktoś wie, czy 3 seria będzie również nadawana w naszej telewizji? Słyszałam, że ogólnie ma być we wrześniu, ale czy to dotyczy też polskiej telewizji??

Pozdrawiam fanów! :)

ocenił(a) serial na 10
emi_95

O tak, muzyka jest naprawdę świetna. Ja uwielbiam "Arthur's Final Battle", "The Call Of Destiny", "Merlin Lost", "Hunith's Letter To Gaius" i wiele innych :)

3 seria raczej będzie w polskiej telewizji, ale na pewno nie we wrześniu tego roku. Teraz we wrześniu będzie nadawana druga.

ocenił(a) serial na 8
emi_95

hmmm Serial bardzo lubię, muzyka nie jest zła choć zachwytu nie ma. Aż tak nie piałabym z zachwytu:D W swoim życiu słyszałam dużo, dużo lepszą muzyką do filmu/serialu.

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

Nie mogę znaleźć tej nuty w całości "Arthur & Guinevere"...;/
jakby ktoś mógł podać link to poproszę... :)

ocenił(a) serial na 10
BlackBerry52

tutaj http://www.youtube.com/watch?v=MrnEmtHLpWw albo tu http://www.youtube.com/watch?v=bm98RAovLpw ;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

Dziękuję Ci bardzo :)

ocenił(a) serial na 10
BlackBerry52

nmzc ;-) też kiedys tego szukałam, bo to super motyw

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

No muzyka jest świetna,często ją słucham.Moje typy to: "Finale", "The Joust", "Lancelot's Heroism", "Arthur's final battle', "Fighting in the Market". No i oczywiście później reszta;)

ocenił(a) serial na 10
Piratka16_2

wie ktoś gdzie można ściągnąć muzykę z 3 sezonu merlina ?

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

poszukaj sobie program 2conv (po angielsku)

MilkaBros

Wie ktoś co to za muzyka leciała w ostatnim odcinku 3 sezonu gdy Ginewra wracała z rycerzami i Merlin zablokował excalibur w kamieniu ( to są chyba 2 różne ) ? Nie potrafię ich znaleść więc proszę o pomoc ;].

ocenił(a) serial na 10
Sloneczko_226

chyba jeszcze nie wydano soundtracku z ostatniego, trzeciego sezonu, takze moze jeszzce nie byc tego utworu...

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

Właśnie nie ma nigdzie na polskich stronach, ale chyba jest już na angielskim soundtrack do ściągnięcia, tylko tam się ileś płaci i nie wiadomo na jakich to zasadach jest..
Ale niech jak najszybciej wrzucają, bo się doczekać nie można ;)