PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37810
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

w 4x03
Morgana i Morgause będą próbowały wskrzesić Nimueh

http://merlin.wikia.com/wiki/Episode_4.3

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Ponoć to już dawno potwierdzona informacja . Ale bardzo się cieszę !

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

jak myślicie dojdzie do spotkania Merlina z Nimueh w 4x03 ?

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

No że ona się teleportuje to bardzo możliwe

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ale raczej go nie rozpozna bo w 4x03 Merlin pezemieni się w starego Merlina

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Ojjj , coś mi mówi że to jej nie zmyli

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ta wikia to jakieś guwno teraz pisze że Nimueh wróci w 12 odc
Morgana spotka Wielkiego Smoka w 11 odc

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Gówno przez u z kreską xD Ja stawiam , że w 4 - w końcu 12 to całkiem późno , a musi mieć czas , żeby się rozkręcić

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

w 4 raczej nie bo w czwartym odc Merlin podczas walki w lesie ratuje Artura ,Artur wyrusza na poszukiwania Merlina i
odnajduje go w 6 odc

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Od dzisiaj przestaje czytać twoje posty - tylko popsują mi oglądanie 4 sez , jak będę cały zarys fabuły to po zabawie

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

http://merlin.hypnoweb.net/spoilers-saison-4.158.721/

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

dlatego ja juz przestalam je czytac, koleżanko Enterraz - wiadomo, że w każdym poście coraz to nowe wnioski do fabuły 4 sezonu zepsują potem oglądanie ;p ( w dodatku są niesprawdzone i zaprzeczają po jakimś czasie same sobie)
poza tym wiadomo, że kolega Michał b lubi aktorkę grającą Nimue i wyczekuje jej powrotu - wiemy, wiemy...

ocenił(a) serial na 8
MilkaBros

Cieszę się , koleżanko MilkaBros , że nie jestem samotna w mych wnioskach . Chciałabym prosić kolegę Michała o zaprzestanie umieszczania tu nadmiernej ilości informacji dotyczących 4 sezonu tego serialu. xD
Komendant Bros . MilkaBros

Enterraz

z wikipedi to nie potwierdzone informacje... ja byłambym pewna gdyby było jakeś prawodzwe żródło ale cieszę się z tego faktu że Niumeh wraca.

ocenił(a) serial na 10
kinga45

wie ktoś czy zaczynają dzisiaj kręcić 2 blok ? bo w zeszłym tygodniu kręcili tylko 2 dni

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

i dalej to samo ;pp no ja także mam podobne wnioski jak widać w stosunku do w.w. pana

ocenił(a) serial na 8
MilkaBros

Exacly

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

może źle napisałem chciałem wiedzieć czy będą kręcić w tym tygodniu bo nie mogę znaleźć nic nowego

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

To nie szukaj xD To się nie zda na nic dobrego , popsuje całą zabawę . Tak więc jeszcze raz apeluję :jeśli dalej będziesz szukał informacji o 4 sez , te bardziej szczegółowe zachowaj dla siebie

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ja od tygodnia szukam tylko obsady starych postaci

michal_12_filmweb

A może założył byś nowy wątek ze spoilerami do 4 sezonu i tam umieszczał wszystkie te informacje, a nie pisał o tym w tematach poświęconych innym rzeczom?

ocenił(a) serial na 8
yvonneD

Jakim rzeczom ? xD No w tym właśnie problem , że w każdym temacie rozkminiamy co będzie

Enterraz

No w sumie tak, ale chodzi i tez o to, że lepiej by było założyć nowy temat ze wszystkimi info o 4 sezonie i żeby wszystko było na kupie, a nie porozrzucane po wszystkich tematach. Kapujesz? ;D

ocenił(a) serial na 8
yvonneD

Oo , ale żeś rozkminiła ! To co w takim razie robilibyśmy w pozostałych tematach ?)

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nimue jest super