w 4x03
Morgana i Morgause będą próbowały wskrzesić Nimueh
http://merlin.wikia.com/wiki/Episode_4.3
ta wikia to jakieś guwno teraz pisze że Nimueh wróci w 12 odc
Morgana spotka Wielkiego Smoka w 11 odc
Gówno przez u z kreską xD Ja stawiam , że w 4 - w końcu 12 to całkiem późno , a musi mieć czas , żeby się rozkręcić
w 4 raczej nie bo w czwartym odc Merlin podczas walki w lesie ratuje Artura ,Artur wyrusza na poszukiwania Merlina i
odnajduje go w 6 odc
Od dzisiaj przestaje czytać twoje posty - tylko popsują mi oglądanie 4 sez , jak będę cały zarys fabuły to po zabawie
dlatego ja juz przestalam je czytac, koleżanko Enterraz - wiadomo, że w każdym poście coraz to nowe wnioski do fabuły 4 sezonu zepsują potem oglądanie ;p ( w dodatku są niesprawdzone i zaprzeczają po jakimś czasie same sobie)
poza tym wiadomo, że kolega Michał b lubi aktorkę grającą Nimue i wyczekuje jej powrotu - wiemy, wiemy...
Cieszę się , koleżanko MilkaBros , że nie jestem samotna w mych wnioskach . Chciałabym prosić kolegę Michała o zaprzestanie umieszczania tu nadmiernej ilości informacji dotyczących 4 sezonu tego serialu. xD
Komendant Bros . MilkaBros
z wikipedi to nie potwierdzone informacje... ja byłambym pewna gdyby było jakeś prawodzwe żródło ale cieszę się z tego faktu że Niumeh wraca.
wie ktoś czy zaczynają dzisiaj kręcić 2 blok ? bo w zeszłym tygodniu kręcili tylko 2 dni
i dalej to samo ;pp no ja także mam podobne wnioski jak widać w stosunku do w.w. pana
może źle napisałem chciałem wiedzieć czy będą kręcić w tym tygodniu bo nie mogę znaleźć nic nowego
To nie szukaj xD To się nie zda na nic dobrego , popsuje całą zabawę . Tak więc jeszcze raz apeluję :jeśli dalej będziesz szukał informacji o 4 sez , te bardziej szczegółowe zachowaj dla siebie
A może założył byś nowy wątek ze spoilerami do 4 sezonu i tam umieszczał wszystkie te informacje, a nie pisał o tym w tematach poświęconych innym rzeczom?
Jakim rzeczom ? xD No w tym właśnie problem , że w każdym temacie rozkminiamy co będzie
No w sumie tak, ale chodzi i tez o to, że lepiej by było założyć nowy temat ze wszystkimi info o 4 sezonie i żeby wszystko było na kupie, a nie porozrzucane po wszystkich tematach. Kapujesz? ;D
Oo , ale żeś rozkminiła ! To co w takim razie robilibyśmy w pozostałych tematach ?)