Do obejrzenia - po angielsku
napisy dzięki uprzejmości Orchi - http://www15.speedyshare.com/files/30680585/download/Merlin.S04E02.the.darkest.h our.hdtv.xvid-fov.txt.txt
Prosze bardzo :P A sama i tak teraz nie obejrze bo mi sie słuchawki popsowały :3
Morgi ale są też osoby , które mają dwa plus z anglika , są też matoły , które nie nadążają nawet za tekstem , i są też wszelkiej maści inne głąby które se z angielskim nie poradzą . Dodałam na wszelki wypadek . A "dzieki uprzejmości" napisałam bo to ona tłumaczyła i musiałam jakos źródło zaznaczyć
Ooo jaka ;P Zaskoczyłaś mnie swoją inteligencją i błyskotliwosćią xD
Błyskasz, błyskasz !!! wowow
;P to ze napisałaś ,,dzięki uprzejmosci" dowodzi o twojej kulturze...
Kulturyyy!
No bo właśnie w erze zdominowanej ogólnoświatowo przez brat kultury rodziciele w swej mądrości tak właśnie mnie wychowali :3
No widzisz to nie wymarły gatunek xD Obejrzałeś ? Ja nie , co dwie sekund wywalało mi limit :/
Ja obejrzałem , na początku troche nudnawo ale poźniej się rozkeca ;D
A Orchi za pomysł na te tłumacznie powienien/na dostac jakąś nagrode xD
Przetłumaczyłem to na spontanie, a że w innym formacie niż na napiprojekt mogę umieścić to jedynie tutaj :(
weź mi ten link do od podaj bo mi zjadło :P A nie chce mi sie szukać , a jak jest z napisami razem , to podaj do tego . Ja go od początku nie zamieściłam w temacie ?
Oj nie szukaj dziury w całym , nie chodziło mi o to , że Orchi w ogóle nobla powinna dostać za te napisy i w ogóle , NAPISAŁAM TAK DLATEGO , ŻE TO JEJ LINK I JEJ TŁUMACZENIE , kapewu ?
http://ii tv.info/pr zygody-me rlina/s04e02-the-dar kest-ho ur-part-2.ht ml
o to Ci chodziło i czy działa? :D
Oddzieliłem spacją
Nie szukam dziury, tylko pokazuję inne możliwości. Bo owszem, to, że przetłumaczyła to super, ale tak się ekscytujecie, jakby tych napisów nigdzie indziej nie było. No więc tylko stwierdziłam, że są.
Ascello , właśnie o to mi chodzi że niepotrzebnie jest ten wątek ciągnięty , matko jedyna , w życiu bym niepomyślała że rozwodzenie sie nad kilkoma jasnymi , niewiele znaczącymi słowami może być dla was takie absorbujące ...