PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37810
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Czytam na forum i czytam...i z czytania mi wynika, ze już jest sezon 4?? Jaka Freya, jaka Pani Jeziora?
Ja zatrzymałam się na Odcinku 3x12 (The Coming of Atrthur pt I) i koniec. Nigdzie nie moge znalezc kolejnych odcinków.
Myslalam, ze jakas przerwa, albo cos. A tu juz na temat 4 sezownu dyskusje...?
Skad macie odcinki, gdzie to ogladacie? o_o

ocenił(a) serial na 8
so3

Czwartego sezonu jeszcze nie ma , będzie kręcony tej wiosny , a brakujący odcinek znajdziesz na serialeonline

Enterraz

Dzięki wielkie ;)

so3

Albo na ekino.pl :P

ocenił(a) serial na 8
yvonneD

Albo seans24

ocenił(a) serial na 8
Enterraz

A , sorry tam tylko 2 sezony

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ja wlasnie wczoraj skonczylam ogladac 39 odcinek :) czyli 3x13. Po raz pierwszy. Dopiero tydzien temu poznalam Merlina :)

ocenił(a) serial na 8
Morgana_Le_Fay

Witaj w gronie :D

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Dziekuje :):) Przyjaciolka mnie namowila. Z poczatku uwazalam, ze to koszmarnie nudne. Nic sie nie dzieje, stwory jakies takie byle jakie. Nieraz myslalam " boze co ja ogladam?! Rozum stracilam?!" ale koniec drugiej serii zawazyl na tym, ze teraz to jeden z mych ulubionych seriali. I juz za nim tesknie

ocenił(a) serial na 8
Morgana_Le_Fay

Jeszce trochę i 4 sez , tej wiosny ma się ukazać , też nie mogę się doczekać ;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nieprawda. Na ekran wejdzie dopiero na poczatku roku 2012

ocenił(a) serial na 8
Morgana_Le_Fay

Nieeeeeee !!! A gdzie to znalazłaś ? I na POLSKI ekran czy angielski ? Ja to regularnie wchodzę na youtuba przeglądam wywiady i nie było o tym ani słowa

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Na angielski ekran. Na stronie.
Fragment informacji:

"Stacja BBC One oficjalnie poinformowała, że serial "Merlin" otrzymał zamówienie na czwarty sezon. Trzecia seria swoją premierę miała 11 września tego roku i dotychczas wyemitowano siedem odcinków. Nowy sezon będzie składał się prawdopodobnie z dziesięciu odcinków, a wyemitowane zostaną one na początku 2012 roku."

ocenił(a) serial na 10
Morgana_Le_Fay

To wiadomosc sprzed kilkunastu tygodni

ocenił(a) serial na 10
Morgana_Le_Fay

Cholera dlaczego opcja edytuj nie dziala?!
Weszlam na strone BBC.

"The third series, which ends on 4 December, has featured guest appearances from actors including Warwick Davies and Miriam Margolyes.
Filming for the new 10-part series will begin in March."

A ta informacja wyzej byla na jakiejs polskiej stronie zwiazanej z Merlinem.

ocenił(a) serial na 8
Morgana_Le_Fay

O matko . A szybciej to nie można ? Właściwie to niby czemu ? Nawet gdyby główni bohaterowie mieli inne role , to do tej pory sobie radzili , zwłaszcza Colin . W tych czasach każdy jest łasy na kase , więc dziwne żeby robili taką przerwą . Mam nadzieje że będzie jescze w tym roku .

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Wiesz ja jestem fanka Dextera. I tak jak Merlin ma 13 odcinkow sezon. Tworcy Dextera zaczynali zdjecia w marcu a na ekrany serial wchodzil w ostatnim tygodniu wrzesnia i nie przerwanie do 2 tygodnia grudnia. A potem 10 miesiecy czekania na kazdy sezon.
Wiec mozliwe ze jednak wejdzie we wrzesniu. Bo seriale amerykanskie i brytyjskie sa rozpoczynane jakos we wrzesniu raczej a nie na poczatku nowego roku jak polskie