PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37811
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Właśnie skończyła oglądać, i teraz nie ma co :(. Znacie jakieś podobne seriale, tylko nie Camelot i Miecz prawdy, oglądałam parę odcinków i nie przypadły mi do gustu

Daniela_Lujan_87

Według mnie Miecz Prawdy był świetny ale skoro nie przypadł ci do gustu to może spróbuj Grę o Tron.. Robin Hood BBC też był całkiem fajny (przynajmniej 1 i 2 sezon), ale to nie jest serial fantasy.

ocenił(a) serial na 10
sheena033

Grę o tron oglądałam bardzo mi się podobała, i też tak miałam, że po niej nie miałam co oglądać, i koleżanka poleciła mi Przygody Merlina i zakochałam się w tym serialu tak samo jak w Grze o tron, ale niestety obejrzałam już wszystkie sezony :(

Daniela_Lujan_87

Ja na początku oglądałam Miecz Prawdy, później Przygody Merlina a jak obejrzałam wszystkie sezony to zaczęłam oglądać Robin Hooda. Też jest fajny a z tego co wiem to odcinki są na youtube więc nie ma problemu z dostępem do nich.

ocenił(a) serial na 10
sheena033

Może jeszcze ten miecz prawdy zobaczę, może te dalsze odcinki będę ciekawsze, a oglądać można te wszystkie seriale na kinomanikau :)

Daniela_Lujan_87

Ja często oglądam na ii tv. info (bez spacji) , a dalsze odcinki MP są naprawdę ciekawsze (przynajmniej według mnie :) ) a drugi sezon to już w ogóle jest świetny. :)

Daniela_Lujan_87

Miecz prawdy jest bardzo przeciętny, ale można obejrzeć jakoś...

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

A my obie doskonale wiemy, z jakiego powodu przede wszystkim warto obejrzec ten serial :P

xena_4

Cara ^^

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Ech, nie tylko ona, moja droga :P Nie tylko ona :P

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Zedd rzecz jasna :D

ocenił(a) serial na 6
HomeBird

Padłam :DDDDDD

HomeBird

Otóż to :DDDDDDDDDD Xena bardzo się nim zachwycała

ocenił(a) serial na 9
Daniela_Lujan_87

Może i nie jest do końca podobny ale za to wciąga jak cholera Doctor Who , a co do Miecza Prawdy przeczytaj książkę , w serialu pominięto wiele ciekawych wątków a nawet nie nagrali połowy z tej serii

Barti1155

Jeśli chodzi o Miecz Prawdy to według mnie serial też jest niezły, ale racja, książki są naprawdę rewelacyjne, dużo ciekawych wątków i postaci.

ocenił(a) serial na 10
Daniela_Lujan_87

Czarodziejki tez o czarach i bardzo fajne. Polecam :)

gis13

Ja polecam Doktor WHO serial od 2005 roku.