Właśnie skończyła oglądać, i teraz nie ma co :(. Znacie jakieś podobne seriale, tylko nie Camelot i Miecz prawdy, oglądałam parę odcinków i nie przypadły mi do gustu
Według mnie Miecz Prawdy był świetny ale skoro nie przypadł ci do gustu to może spróbuj Grę o Tron.. Robin Hood BBC też był całkiem fajny (przynajmniej 1 i 2 sezon), ale to nie jest serial fantasy.
Grę o tron oglądałam bardzo mi się podobała, i też tak miałam, że po niej nie miałam co oglądać, i koleżanka poleciła mi Przygody Merlina i zakochałam się w tym serialu tak samo jak w Grze o tron, ale niestety obejrzałam już wszystkie sezony :(
Ja na początku oglądałam Miecz Prawdy, później Przygody Merlina a jak obejrzałam wszystkie sezony to zaczęłam oglądać Robin Hooda. Też jest fajny a z tego co wiem to odcinki są na youtube więc nie ma problemu z dostępem do nich.
Może jeszcze ten miecz prawdy zobaczę, może te dalsze odcinki będę ciekawsze, a oglądać można te wszystkie seriale na kinomanikau :)
Ja często oglądam na ii tv. info (bez spacji) , a dalsze odcinki MP są naprawdę ciekawsze (przynajmniej według mnie :) ) a drugi sezon to już w ogóle jest świetny. :)
A my obie doskonale wiemy, z jakiego powodu przede wszystkim warto obejrzec ten serial :P
Może i nie jest do końca podobny ale za to wciąga jak cholera Doctor Who , a co do Miecza Prawdy przeczytaj książkę , w serialu pominięto wiele ciekawych wątków a nawet nie nagrali połowy z tej serii
Jeśli chodzi o Miecz Prawdy to według mnie serial też jest niezły, ale racja, książki są naprawdę rewelacyjne, dużo ciekawych wątków i postaci.