Niebywały serial,świetna gra aktorska i niebywałe efekty specjalne.
tak mogę określić jak dotąd 3 nagrane sezony
W tym wątku chciał bym popisac z fanami serialu...
O tym co by chcieli zobaczyć w 4 sezonie,
Może powrót jakiegoś wątku
może jakiś wielki powrót postaci z 1, lub 2 sezo?
cóż...co do gry aktorskiej to było kilka kiepskich scen(np.uśmiechy zlej morgany, gdy coś idzie po jej myśli) ale poza tym-uwielbiam ten serial
Uśmiechy były specyficzne... ale ja lubie Morgane nawet złą... ale chyba dobrze zagrała jak znalazła na ziemi Morgouse
Mam na dzieje że w 4 sezonie Morgana nie bd walić tych uśmieszków , bo aż się chowam pod stół jak to widzę.
Pani Jeziora też powróci w 4 sezonie ,a oprócz niej również wróci Elena i chyba Mordred
A to nie wiedziałem ze ona jest Pania Jeziora.
I ona chyba z Merlinem bedzie xd
W 3 sez była przez chwilkę
tak ona będzie z Merlinem i to się zgadza z legendą '' Pani Jeziora była kochanką Merlina''
Tylko imię się nie zgadza w legendach jest nazywana Nimue lub Vivian w serialu zaś jest nazywana
Freya i na pewno nie uwięzi Merlina . Prędzej bym stawiał na Morganę lub Nimue
to nie możliwe matką Artura była Ygrane żona Goroilsa księcia Korwalii a potem Utera Pendragona
Nimue była zwykłą dziewczyną która rozkochała w sobie Merlina i podstępnie go uwięziła w grocie
Hmmm
Gorolis był mężem Vivian , matki Morgany . Matką Artura jest chyba tak naprawdę Nimue - z tego co wiem to płód został przeniesiony na Ygraine . Przecież nawet w serialu gdzieś powiedziała że Artur to jej syn
nic takiego nie mówiła mówiła tylko że nie jest jego przeznaczeniem zginąć z jej ręki
to się ciekawie zapowiada ;) bardzo lubię ten serial. już mi go brakuje... a nie wie ktoś przypadkiem kiedy planowany jest powrót serialu ? (błagam, błagam... po wakacjach.... )
;)
będzie leciał po wakacjach we wrześniu ale nie wiadomo jeszcze którego
zwiastun 4 sezonu będzie 27 lipca