Hej
po pierwsze nie mogłam sie doszukać w Internecie.Co sie stało z Freyą? Ona jeszcze wróci??Bo chyba umarła..
po drugie co z Gwen i Arturem?
Prosze o odpowiedź ;d
Freja będzie występowała w dalszych sezonach jako Pani Jeziora może się wyjaśni w 4 sezonie jak Freja została Panią Jeziora
Freya wtedy właściwie umarła , a Merlin zaniósł ją nad Avalon , wpakował na łódkę puścił na wodę i magicznie podpalił i stała się panią jeziora . Krótko
Skoro już pytania , to czy mi się przypadkiem nie pomerdadało , czy zamek Camelot nie powinien leżeć na wyspie otoczonej jeziorem Avalon ?
na cvhomikuj możecie znależć ciekawe obrazy z serii, m.in. mapę królestwa Camelot
trzeba wpisac tylko w google:
tumblr_kqnmjr8j9h1qzi8nq
;-)
przeczytałam ostatnio na pudelku, że aktor który gra Artura to GEJ PEDAŁ rozumiecie?
Strasznie was przepraszam za 3 posty powyżej ale kiedy chciałam coś napisać mój piepszony brat dorwał się do komputera , a że jest większy i silniejszy g*wno mogłam zrobić , sorry wielkie .
Wie ktoś może gdzie znajdę 1 sez z napisami ? Jak są napisy to sama wyłapie błędy tłumaczenia , a zauważyłam pokątnie że na polsacie niektóre rzeczy są źle przetłumaczone
Tak , ma być od 5 marca , a z anglika niezła jestem więc 2 i 3 sezon mam ściągnięty z napisami i jest lepiej . A gdzie nie spojrzę tam 1 sezon z polsatu .
wejdź na chomika i tam znajdziesz 1 sezon po angielsku i napisy tylko wpisz Merlin sezon 1
na torrencie jest, swego czasu nawet poprawiałam napisy i wrzucałam na napiproject ;)