PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Ja nie rozumiem jednej jak taki piękny smok jak aithus mógł wpaść w łapy tej głupiej Morgany ,
Dziwi mnie że Merlin nic w tej sprawie nie zrobił?

ocenił(a) serial na 10
Dragon20

Aithusa była mała jak spotkała Morganę i ją uzdrowiła. Razem były zamknięte i boi się wszystkich oprócz Morgany.

klaudia_915

no nie końca bo jak Merlin odezwał się swoim głosem jako władca soków to Aithus się już go nie bał . Ale Moragana na niego nie zasługuje

ocenił(a) serial na 10
Dragon20

Ale w stosunku do Aithusy jest łagodna i delikatna. Poza tym Morgana nie jest do końca zła, tylko potwornie skrzywdzona i nieszczęśliwa. Jest rozgoryczona, bo to ona powinna odziedziczyć tron, była całe życie okłamywana, prze człowieka który był jej ojcem. Będę jej bronić, bo to jedna z moich ulubionych postaci :)

klaudia_915

No cóż ja osobiście jej nie lubie Morgany . Merlin też tyle krzywd doznał od uthera a wcale nie jest zły choć mógłby się mścić na nim . Jestem w stanie zrozumieć że mogła chcieć się zemścić na ojcu ale co jej brat jej zrobił że chce go zabić . ona jest prawdziwym wcieleniem zła , bo krzywdzi przy tym niewinne osoby .

użytkownik usunięty
Dragon20

Interesujące jest też to, skąd ta głupia Morgana dowiedziała się, jak ten smok ma na imię. On przecież nie gada po ludzku, nawet nie gada po smoczemu :)

ocenił(a) serial na 10

Zostawcie Morgane w spokoju! Ja tam ją lubie. Ona ma swoje sposoby

peter123321

Tak jestem ciekawa jakie sposoby bo jak na mój gust to ona nie jest władca smoków

ocenił(a) serial na 10
Dragon20

spoiler

Coś słyszałem ze ma jakiś naszyjnik co daje władze nad smoki , ale nie wiem czy to prawda.