Ale.. przynajmniej jest jej więcej niż w poprzednich sezonach, co mi się podoba. ;D
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁe tam bez niej było by nudno.
Widzieć głupie uśmieszki Morgany - koszt 1 złoty. Widzieć minę gdy Uthera i Artura dowiedzą się prawdy o Morganie - bezcenne.
Uther prawdopodobnie by powiedział coś ze swojego arsenału powiedzonek jaka to magia jest zła i niedobra bo korumpuje ludzi. :P Nawet najbliższą mi osobę potrafiła sprowadzić na złą drogę i dlatego trzeba walczyć z magią i wszystkimi jej przejawami jeszcze zacieklej.
Ja jestem za tym, żeby ukatrupić uśmieszki Morgany :D Ale samą bohaterkę nie, bez niej jednak nic by się nie działo... Och, miny Uthera i Artura, gdy się o niej dowiedzą, tak jak już ktoś wspomniał - bezcenne ^^
Ja się zastanawiam, jak długo jeszcze Morgana będzie się wymykać nocą z zamku :D
Strażnicy w tawernie ?
Jak znam życie to minie dużo odcinków nim Uther i Artur dowiedzą się że Morgana jest zła. Albo w ogóle się nie dowiedzą. ; p
Morgana ma zostać, uśmieszki ukatrupić. XD.
w 12 i 13 odcinku Morgana z Morgause camelot przejmą, Uthera do lochu wtrącą to chyba wiadomo że Uther i Artur się dowiedzą że morgana jest zdrajcą ( nareszcie bo mnie zaczynała wkurzać ta nie wiedza ich ) http://www.farfarawaysite.com/merlin/season3/spoilers.htm spoiler z 12 odcinka ; zasmucony uther jest zmuszony do stanięcia przed siostrami ( już się nie mogę doczekać ich rozmowy )
czyli ukradkowe złowieszcze uśmieszki znikną:D niestety pojawią się pełne otwartości złowieszcze uśmieszki^^
Moim zdaniem Merlin powinien ogłuszyć Morganę a Gajusz pod pozorem leczenie utrzymywać ją w tym stanie.
I wilk syty i owca cała. :-)
a w nastepnym odcinku uther, aby rozdzielic ginewrę i Artura, skaże ja na banicję. :):):) Wszystko dlatego, że Morgana miała wizję, w której widziaął
Gwen jako królowa Camelotu:):) juz nie moge się doczekać
ps. Uśmieszki Morgany wywalamy!
Może się czepiam bo to jest filmweb, ale tu jest już kilka tematów wyłącznie poświęconym wyłącznie spoilerom. I dlatego nie widzę najmniejszego powodu żeby wsadzać spoilery do pozostałych tematów. Istnieje całkiem spora liczba ludzi którzy lubią nie wiedzieć wydarzeń w serialu 5 odcinków naprzód a chcieliby podyskutować w spokoju.
hehe mi sie wydaje, ze lepszą partnerą Gwen bylaby dla Lancelota, oboje są tak mgliście prawi i nierealnie czyści
Morgana moze zostac, a nawet musi bo wg legendy to nie koniec jej knucia ;p
No, ale te jej miny... Nieraz to ma taki uśmieszek jak hiena, która znalazła świeżą padlinę.
A odnośnie Gwen i Lancelota zgadzam się w 100%.
Zresztą w którymś z odcinków Gwen przysięgała mu wieczną miłość. I co, nagle jak on zniknął to odcinek później przerzuciła się od razu na Artura?