Jeżeli ktoś nie wie, informuję że 1 stycznia są urodziny Colina Morgana - Merlina. Wszystkiego najlepszego, Colin! :) Chciałabym złożyć mu życzenia osobiście :P A dla wszystkich Merlinomaniaków Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku! :D
P.S. Kto dołącza się do moich życzeń dla Colina? :P
Racja! Jutro urodziny Colina ;) Tak ważnego wydarzenia nie można zapomnieć ;D Colin, życzę Ci samych sukcesów i nagród!
Ja też Wam Merlinomaniacy życzę udanego Sylwestra i spełnienia największych marzeń w 2014 roku :D A i przepraszam, że dawno się nie odzywałam ;)
P.S. Po nicku domyślam się, że masz na imię Ania, prawda ?
dołączam się do życzeń!!!
+ żeby wreszcie znalazł sobie jakąś śliczną dziewczynę i miał już z nią słodkie dzieci podobne do niego ( no... nawet mogą mieć jego uszy) XD
And Szczęśliwego Nowego Roku kochani!!! ;*** no i oczywiście spełnienia naszego Naj Merlinowego życzenia o powstaniu 6 sezonu!!!
Nareszcie zwlekłam się z łóżka, więc chyba czas na życzenia. A więc życzenia Colinowi przesłałam w duchu o 1 w nocy polskiego czasu i sądzę że dotarły ;P A Wam w Nowym Roku życzę samych sukcesów, zdrowia i spełnienia marzeń (nie tylko tych merlinowych) :*
Hej znacie jakies filmy lub seriale z colinem ktore moglabym obejrzec w necie?? zaparkowany i island juz ogladalam , znacie inne?? albo moze wiecie cos o takich ktore maja sie dopiero pojawic ??
Colin zagrał gościnnie: w 1 odcinku Doctor Who pt. "Midnight" oraz w "The Catherine Tate Show". Teraz czekamy na "Quirke" z jego udziałem ;)