PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Urodzinki :P

ocenił(a) serial na 10

Jeżeli ktoś nie wie, informuję że 1 stycznia są urodziny Colina Morgana - Merlina. Wszystkiego najlepszego, Colin! :) Chciałabym złożyć mu życzenia osobiście :P A dla wszystkich Merlinomaniaków Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku! :D
P.S. Kto dołącza się do moich życzeń dla Colina? :P

Ania2730

Racja! Jutro urodziny Colina ;) Tak ważnego wydarzenia nie można zapomnieć ;D Colin, życzę Ci samych sukcesów i nagród!
Ja też Wam Merlinomaniacy życzę udanego Sylwestra i spełnienia największych marzeń w 2014 roku :D A i przepraszam, że dawno się nie odzywałam ;)
P.S. Po nicku domyślam się, że masz na imię Ania, prawda ?

ocenił(a) serial na 10
Aithusaa

dołączam się do życzeń!!!
+ żeby wreszcie znalazł sobie jakąś śliczną dziewczynę i miał już z nią słodkie dzieci podobne do niego ( no... nawet mogą mieć jego uszy) XD
And Szczęśliwego Nowego Roku kochani!!! ;*** no i oczywiście spełnienia naszego Naj Merlinowego życzenia o powstaniu 6 sezonu!!!

Arthur_Pendragon7

Nareszcie zwlekłam się z łóżka, więc chyba czas na życzenia. A więc życzenia Colinowi przesłałam w duchu o 1 w nocy polskiego czasu i sądzę że dotarły ;P A Wam w Nowym Roku życzę samych sukcesów, zdrowia i spełnienia marzeń (nie tylko tych merlinowych) :*

ocenił(a) serial na 10
Aithusaa

tak :P

Ania2730

Witaj moja Imienniczko! :-D

ocenił(a) serial na 6
Ania2730

Dzięki za przypomnienie. Sto lat dla naszego cudownego Colina<3

Ania2730

Ja także życzę Colinowi wszystkiego najlepszego i spełnienia najskrytszych marzeń.

ZukoA

Hej znacie jakies filmy lub seriale z colinem ktore moglabym obejrzec w necie?? zaparkowany i island juz ogladalam , znacie inne?? albo moze wiecie cos o takich ktore maja sie dopiero pojawic ??

rita111

Colin zagrał gościnnie: w 1 odcinku Doctor Who pt. "Midnight" oraz w "The Catherine Tate Show". Teraz czekamy na "Quirke" z jego udziałem ;)

Mforever

No wlasnie kurcze to wszystko w 1 odcinku a ja bym chciala cos na dluzej z nim zeby mial wieksza role jak w merlinie albo tych dwoch filmach co widzialam , ale takich niema :(