I to jest ten już długi. Miłego oglądania, chociaż wersja jak zawsze zła..
http://www.youtube.com/watch?v=vJ4B-bQlJ8k&feature=player_embedded
Jakoś jeszcze ujdzie, ale ten ktoś kto to zasłonił do połowy, to już nie..
Lancelot i Gwen pocałują się, ale jaja będą ;)
Z Gwen też, ale jest pokazane 1.08-1.09 zobacz sobie, że Lancelot i Gwen się całują a tu Artur wpada i za miecz od razu łapie..
Ten zwiastun jest zarąbisty, że się tak wyrażę. !!! ;D
Nie mogę się doczekać! Lancelot i Gwen, super to będzie ; D.
wybaczcie za to, że zachowam się jak jakaś zwariowana fanka Biebera.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...! *piszczącym głosem* jaki cudowny zwiastun! nie moge się doczekać!
Pozwolę sobie na szalony okrzyk radości : Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! <piszczy><wrzeszczy><podskakuje>
Kilka puktów
1.Ta zniszczona twarz morgouse to pewnie efekt uboczny uratowania jej
2.z kim gada artur w 1.31 ?
3.kto wychodzi z jeziora w 50 s?
4.wiadomo coś o tym dlaczego rycerze nieśli ciało merlina ?
5. Coś mi tu nie pasuje z tym Lancem , Arciem i Gwen . Najpierw powinni się pobrać , potem jakiś czas szczęśliwego związku , dopiero potem romans. Jestem pewna że nie dojdzie do walki miecz w miecz Artura z Lancelotem , a przynajmniej nie na początku ani w środku 4 sezonu .
Ej wie ktoś może czyj był głos tej zakapturzonej postaci która razem z Merlinem krążyła wokół stołu na wyspie błogosławionych ? W 1minucie dokładnie
1. Myślę, że to też od tego uderzenia coś mogło jej się tam stać.
2. To chyba inny czas, bo trailer nawet nie trwa tyle :P Jeśli chodziło Ci o tą rudą w 0.32 to pewnie jakaś wieśniaczka która widziała jakieś tam złe rzeczy..
3. To pewnie był Merlin, chociaż chyba trochę ćwiczył :)
4. Nic na razie nie wiadomo co i jak, może to po starciu z Morganą?
5. Nie wiem o co tu chodziło im, ale nie chcę, żeby Lancelot już nie grał w tym serialu, bo wtedy chyba przestanę go oglądać ;p Zobaczymy jak to wszystko się rozegra. Już się nie mogę doczekać :)
A ten głos to chyba jest Gaiusz..
To nie jest |Gaiusz, to był tylko jego głos. A ta czarownica to może być Morgana..
wątpie żeby to była Morgana może to będzie ten strażnik do świata duchów lub jakiś kapłan starej religii
Chyba że Merlin zginie w 4 odc pod tymi skałami i w którymś odc wróci wynurzając się z jeziora Avalon w co wątpie
- czy ta staruch która się śmieje to Nimue jako duch ?
- Ealdor został zatakowany ?
- co mówi smok na samym początku zwiastunu ?
-podaj czas
-wątpię - czego morgana by tam szukała ?
- jeśli się nie mylę , to : "the dark is power . Is just before the door."
Zauważyliście że to Percy niesie martwego braciszka ? Przy nim Merlin wygląda jak przecinek
A niby za co ? Przecież wcale nie widziała jak Merlin krzywdzi jej siostrzyczkę . Sama Morgouse też , przecież pierwszy cios rzucił Gajusz , a merlina w ogóle nie widziała . Obie będą podejrzewały Gajusza
A co że staruchom kto to jest ?
Na tv. com w dyskusjach czytałem że siostry uwolnią jakomś bestię i przy pomocy furerii tej laski z wyspy błogosławionych ożywią kogoś czyżby Nimue ?
No comment . Pomijając to że napisałeś jakomś ,już wiemy że Nimue wróci i to raczej nie Merlin ją wskrzesi , nie ?!? A z tą bestią tą bestią to wątpię żeby akurat chodziło o nią , pewnie o coś w rodzaju piekielnego ogara
może to będzie jalieś kolejne stworzenie starej religii
na zwiastunie ta kobieta z 2 sezonu 7 odc mówi arturowi w sali obrad gdzie są rycerze, Uter i Agravain że widziała bestię a Merlin coś wyczuł i się obrucił czyżby Morgana przylażła do Camelotu będą niewidzialną ?
Jeny, jaki scenariusz tutaj zaraz nam wyjdzie ;D
Trudno, możemy się tylko domyślać. A z tego co zauważyłam, to zawsze na ich zwiastunach BBC to sceny są z pierwszych odcinków, nigdy tych końcowych, więc pewnie wszystko będzie się działo na raz.. Szkoda, bo nie chcę żeby Lancelot umierał..
On nie umrze bo nie ma ciała na stosie ,może Morgana go porwie i zuci na niego jakiś urok tak jak jest w legendach
Nie pojawi się też w innych .
pojawi się w odrodzenie wiedźmy (4x01,02) ,następnie pojawi się kilka odc później na zwiastunie widać Lancelota w czerni jak się całuje z Gwen w sali obrad ,więc pojawi się ponownie od 6 lub 7 odc . W 3 i 4 na 100 % się nie pojawi .
Oglądałem właśnie video z wpadkami na planie i w tym sezonie Merlin nie będzie już sługom Artura , na tym wideo jest pokazana scena na której Artur ma nowego sługę . A pozatem podczas wywiadu ujawniono że w tym sezonie Merlin znajdzie należne mu miejsce na dworze zamku Camelot czyżby w tym sezonie Merlin został doradcą Artura ?
Jak kiedyś wspomniałam w tym sezonie Merlin albo nie będzie sługą , albo w ogóle odejdzie . Nie raz już mówiłam o takim scenariuszu. I byłabym wdzięczna gdybyś podał link do tych wpadek
http://www.youtube.com/watch?v=jb8jis2OBLo&feature=player_embedded
W jakim sensie odejdzie opuści Camelot i wypowie Arturowi wojnę ?
Co ten koleś mówi do Gajusza 2: 53 w jego słowach wyrażnie słychać słowo smok dalej nie zrozumiałem prosze o pomoc
nie, nie to jest tak: ''the darkest hour is just before the dawn.'' co oznacza: ''najciemniej jest tuz przed switem.''
ale Enterraz bylo prawie dobrze ;) co do przecinka to swieta racja :):)
nie moge sie doczekac kolejnych odcinkow
zgaduje ze ten sezon zakonczy sie dobrze - nie bedzie juz z kim walczyc
i nastapi koniec naszego serialu a& nbsp;szkoda :)
chetnie zobaczylabym jeszcze kilka sezon ow
NO ale jak patrze na tym zwiastunie to Emilia Fox nie jest Morgouse
Wogule nie podobna, rozumiem wypadek ale według mnie to zupełnie inna aktorka
choć głos podobny
Czemu ten brzydki gnojek jest taki do Merlina pdoobny ? I czemu go zastąpił ? Może to wtedy kiedy tam umarł czy zaginął czy coś
chyba tak jeśli merlin zginął to ciekawe w którym odc wróci
na zwiastunie wynurza się z jeziora Avalon może Pani Jeziora sprowadzi go spowrotem i wtedy Merlin wynurzy się z jeziora
Jeśli to on wróci z Avalonu to mugby być wtedy nieśmiertelny
bo imię Emrys znaczy nieśmiertelny i tak samo w legendach Merlin był nieśmiertelny .
Chciałbym zobaczyć minę siustr po tym jak się dowiedziały że zginą i zobaczyły go jak wrócił z Avalonu wynurzając się z jeziora
No pewnie by im tam coś ściekło po nogawce (ze strachu). Albo to one go ukatrupiły , kiedy dowiedziały się o magii
W tym sezonie Morgana będzie miała wizję starego człowieka imieniem Emrys nie wiedząc że jest nim Merlin na zwiastunie jest pokazana ta scena jak się budzi i jej spotkanie z Emrysem gdy go zobaczyła krzyknęła że strachu