I to jest ten już długi. Miłego oglądania, chociaż wersja jak zawsze zła..
http://www.youtube.com/watch?v=vJ4B-bQlJ8k&feature=player_embedded
Jak nażywo go zobaczyła to krzykneła odsłoniła zasłonę i stary Merlin stanął przed nią a ona krzyknęła
Mam prośbę mugby mi ktoś przetłumaczyć rozmowę Gajusza i Utera na usuniętej scenie 4:59
http://www.youtube.com/watch?v=gOBmHiXOhXA
Dalej nie rozumiem ale mniejsza
To było uther opowiadał że kiedy schylił się , Ygrena capła go , że jej ręka była taka zimna , błagała o pomoc ble ble ble , Gajusz go uspokajał że to tylko zwidy że powinien odpocząć, ten znowu przekonuje że naprawę ją widział , na to Gajusz że to niemożliwe ble ble ble
Skoro Merlin przybędzie z przyszłości to poznamy wydarzenia z przyszłości pewnie wydarzenia po śmierci Artura i Mordreda pod Carelon skoro Merlin będzie miał 80 lat
Czy ja wiem ... jak ostatni raz postarzyli Merlina to wcale nie pokazali przyszłości
Bo wtedy młody Merlin użył zaklęcia postazającego a tym razem prawdziwy stary Merlin przybędzie z przyszłości 60 lat do przodu - zostało to potwierdzone
kiedy pojawi się ten zwiastun w jakości HD albo zwiastun BBC pewnie w śierpniu ale nie wiem którego
wiem co mówili na zwiastunie
- Merlin nocą w sali obrad mówił : Moja magia jest bezuzyteczna przeciwko nim
- Kobieta mówi do Artura w sali obrad w obecności Uthera, Gajusza, Agravaina, rycerzy i Merlina : Było to tak szybko, szłyszałam krzyczących ludzi ... a potem cisza
mam pytanie do kogo Merlin mówił w sali w nocy ?
Pewnie go Gajusza tylko w jego domu ciemno było . I to chyb nie było w sali bo w tle widziałam drewniane drzwi
nie styłu była ściana a styłu były świeczniki które są w sali obrad
a ta kobieta chyba mówi o ataku na Ealdor
pisze na tv. com w dyskusjach że prawdo podobnie w tym sezonie Merlin i Wielki Smok wyruszom na poszukiwanie ostatniego smoczego jaja
prawdopodobnie na wpadkach tek koleś który rozmawiał z gajuszem mówił o smoczym jaju
Ekstra.I pewnie Merlin wychowa tego smoka po wcześniejszej śmierci wielkiego ? Po prostu bomba
Rozmowa Gajusza i Uthera 4:59 -
- To była Ygrenne.
- To niemożliwe, panie.
- Znam moją własną żonę, Gaius!
- Ale ona nie żyje...
- Była tu, mówię ci... Czułem jej rękę na sobie. Była taka zimna, była zima i... czy ty rozumiesz, że to była ona? Nie wątp we mnie, Gaius.
- Pamiętam możliwe wytłumaczenia dla tego rodzaju urojeń. Być może coś zjadłeś panie (ingested - przyjmować)...
- Widziałem ją... Czułem ją...
- ... albo może być spowodowane przez gorączkę, ważne jest abyś teraz odpoczął.
-Była tu, przysięgam, widziałem ją, widziałem...
Jak sądzicie Merlin zostanie doradcą Artura w tym sezonie ?
Podczas wywiadu potwierdzono że Merlin w tym sezonie znajdzie swoje prawdziwe miejsce w trybunale Camelotu
Skoro Arthur ma miec nowego sługe, to Merlin
zostanie jego sługą i to przez to ile razem przeszli
O nieźle. O.o Czy to znaczy, że Artur dowie się o magii Merlina?
Ha! Nowy sługa? Jeszcze Artur zapłacze za Merlinem lol
Heh... oj zapłacze zapłacze ale w gruncie rzeczy coś się Merlinkowi należy za ratowanie książęcego tyłka XD
oj nie wiem czy akurat doradcą, w końcu Arcio uważa ,że Merlin ma tylko 'przebłyski' mądrośći :p Maybe
boże już się nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!! A widzieliście wpadki aktorów http://www.youtube.com/watch?v=aAUPq4oFlxw
ej mógłby mi ktoś pomóc ? Tam gdzie się udzielałam , mój post był ostatni , potem jak wchodziłam na tą stronę była odpowiedź w danym temacie , ale i tak jak kliknę ten temat to jej nie ma . Np jest temat "blebleble" w filmie "Kucyki pony 2" dajmy na to . W temacie blebleble było 7 odp , ja dodałam ósmą . Następnego dnia zaglądam i jest 9 odpowiedzi , ostatnia od niejakiej Fiszeli . Kiedy wchodzę na ten temat temat , ostatnia wypowiedź to ta moja , a komentarza od Fiszeli nie ma . O co chodzi ?
Może jej umieszczona jest jakoś wyżej, czasem tak jest jak odpowiada się na kogoś innego wypowiedź. Sprawdź w wyższych postach. ;]
Niom , z tą stroną jakieś dziwne się rzeczy dzieją ... może kosmici ...? Nieważne , dzięki za pomoc :P
Czy to możliwe że ta starucha na zwiastunie może być Damą Regiell w legendzie dama Regiell była również paskudna i ożeniła się z sir Gawainem
Nie znam tej legendy. Choc mysle ze ta stara to nie Morgana.
A wgl to jak według legend ginie Morgana?
Morgana nie zginęła tylko kilka lat przed upadkiem Camelotu uciekła przed zemstą Artura po tym jak ukradła mu Excalibur i wzuciła go do jeziora uciekła na Wyspę Avalon .I gdy Artur został śmiertelnie ranny w walce z Mordredem przybyła razem z Nimue i zabrała Artura na Wyspę Avalon czyli w serialu Wyspa Błogosławionych
A wedle tego co przeczytałam w jednej książce one dwie razem z Ginewrą , która zdradziła Artura , na Avalonie stworzyły Morgana . Hmmm ciekawe . A to wszystko trochę mi przypomina zabawę dwójki dzieciaków : jedno zabrało drugiemu coś ważnego (nie wiem , misia?) , zaniosło to gdzieś na szafę i uciekło hmmm na drzewo albo zamknęło się w sąsiednim pokoju . Drugie rozpacza (bo szafa za wysoka) i łaknie zemsty . Głupie to trochę. Michał podziwiam cię , że chciało ci się o 6 rano wstać ;p
Osz ty kocie :P Ja to nie mogę zwlec się z łóżka wcześniej niż ... hmmm ... 11 ?D
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! <pisk radości> Jezu !! Już nie mogę się doczekać ! Jezu Chryste, jak mi serce zabiło ! ;p O JEZUUU... ciekawie sie zapowiada. nawet bardzo. nie mogę się doczekać 1 odcinka... dlaczego karzą nam tak długo czekać ? :( gdzieś czytałam, że ma się on pojawić 19 albo 20 września. no cóż, mam nadzieję, bo tyle w zasadzie mogę wytrzymać. choć zwiastun był nie najlepszej jakości - i tak cudowny ;)