PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37806
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

czy wie ktoś gdzie ten serial można oglądac, ja zupełnie przypadkowo widziałam reklamę na włoskiej stacji Italia 1, ale jak poszukałam w programie tej stacji to widzę, że nie będzie to 1 odcinek tylko juz 7 niestety :( Oglądanie serialu od środka a nie od początku niestety mniej mnie cieszy, powiem więcej zmartwiło mnie to, chociaż z pewnością będę go oglądała.
ciekawi mnie czy można go gdzieś indziej ogladnąc, ale od poczatku, może gdzieś zapowiadali, że będzie a jeszcze się nie rozpoczęło?

użytkownik usunięty
mohikanka

W Polsce nigdzie nie leci, i pewnie szybko nie będzie emitowane.
Najlepiej z internetu pobierać, są napisy do całego sezonu.

ocenił(a) serial na 7

No to zle przewidziales bo juz 7marca film serial bedzie na Polsacie o 17:15

ocenił(a) serial na 8
kinoman85

szczerze to nie przypuszczałam, że tak szybko się pojawi w Polsce, nawet wątpiłam w to czy kiedykolwiek będzie. Bardzo mnie to cieszy, bo serial mi się jednak bardzo spodobał pomimo, że oglądałam go od połowy. zdązyłam się już przywiązac do postaci Merlina i juz się skonczyło :( nie mogę sie doczekac kolejnej serii, a w międzyczasie oglądnę pierwsze 6 odcinków :) dziś za niedługo pierwszy z nich

ocenił(a) serial na 8
kinoman85

wow, nie do wiary! polska telewizja ciągle mnie zaskakuje.. ale czemu Polsat. głupie reklamy będą przerywały w trakcie akcji.

ocenił(a) serial na 10
panna_niesmiala

Ehhhh... na którym programie nie ma głupkowatych reklam...???
Przecież to telewizja... muszą się z czegoś utrzymywać....
Ale te reklamy w trakcie filmu są strasznie wkurzające...

ocenił(a) serial na 7
monicalol2

A mi nie przeskadzają reklamy juz sie do nich przyzwyczaiłem