czy to jest pewna informacja o 6 sezonie merlina jesli filmik bedzie mial 3mln wejsc ? z kad wiadomo ze stacja BBC zrobi wtedy 6 sezon?
to raczej marzenia fanów... ciężko by było nakręcić serial jak główni aktorzy nie wyrażają zgody na dalszy ich udział prawda? dla mnie to byłby inny serial a nie dalsze losy tego samego Merlina i Artura...
a ja mam dobrą wiadomość to jest możliwe pisałam z nimi po angielsku! i nic nie wiem by aktorzy nie chcieli grać O.o skąd ty masz te info? xd no to tak na facebooku tez macie stronkę more merlin :D z nimi właśnie pisałam i to wciąż aktualne wiec dalej do boju damy radę wchodzie na youtube codziennie "we want more merlin" damy radę 3 miliony ;)
już sama nie wiem gdzie to czytałam ale był wywiad (zaraz na początku zakończenia Merlina) z Bradleyem i był tam zapytany o spin-off albo kontynuacje serialu a on powiedział że kolczugę i miecz "oddaje" jego następcy... (następnemu aktorowi, który będzie grał w jakiegokolwiek filmie/serialu króla Arthura) ale za to po kilku miesiącach stwierdził że tęskni za tym, że gdy wstaje rano, idzie się golić i bierze prysznic to dopiero wtedy uświadamia się że jego praca się już skończyła i już nie jest Arthurem... było w tym trochę tęsknoty... Katie i Colin też zaprzeczyli spin-offie a na pewno nie w ich wykonaniu ale mniej dosłownie niż Bradley... ale właśnie przez jego drugi wywiad stwierdziliśmy że może potrzebują odpoczynku i po czasie znów zapragną wrócić do serialu ^^ a więc kibicuję temu pomyśle ;D i było by dobrze gdyby powstał 6 sezon bo na prawdę zapowiada się ciekawie... tyle spraw można pociągnąć że aż mam ciarki na tą myśl... ;)
A może będzie to prolog do serialu o przeszłości Uther wtedy mogłyby się pojawić postacie :
-Król Kostantyn , Aurelius Ambrosius , Vortigern, Horos i Hengist, Tristan, Vivianne, Gorlois, Lot i Anna
ojć chyba nie z tego co rozmawiałam z nimi to faną nie spodobały sie 2 ostatnie odcinki zwłaszcza ostatnia scena takie mieszane uczucia i w ogóle na ostatnim odcinku płakałam :( i to że serial tak szybko się skończył to bd kontynuacja raczej xd
jak dobrze że ja tego nie czytałam bo bym się załamała xd choć w sumie ci z facebooku też musieli mieć załamke na mój angielski :3 ale patrząc na to że to aktorzy a granie w serialach się opłaca i oni tez nie mają za wielu propozycji zawodowych.. po za tym to mega miłe czaicie co musi myśleć producent i cała ekipa serialu który stworzyli ten cały odzew fanów z całego świata :P jej na pewno bd 6 sezon xd
to dobrze ze kontynuacja ja chce dalej merlina i artura :) a jak pytałaś ich na tym facebooku to wiesz moze czy te informacje o tych 3 milionach wejsc i wtedy zrobieniu 6 sezonu to sa potwierdzone przez kogos z producentow wlasnie albo od kogos ze stacji BBC ?
Znaczy ja z polski gdzieś czytałam że to telewizja BBC wyznaczyła 3 miliony xd to była odpowiedz na ten filmik fanów i stonki more merlin na fb i innych portalach społecznościowych myślę że to jest sprawdzone ja pytałam czy to dalej aktualne bo filmik powstał 6 miesięcy temu ale na szczęście dalej aktualne :D hmm mogłabym spytać ale z tego co mi się wydaje że to sprawdzone :P
oooj właśnie o tym samym pomyślałam... muszą być mile zaskoczeni tym że tyle fanów z całego świata pragnie więcej Merlina ^^ twórcy powinni być w 7 niebie :D (ja na pewno bym się tak czuła) nie mniej sami aktorzy powinni być dumni z pracy...
no masz rację nie widzę właśnie żadnych produkcji Bradleya, Colin ma kilka ale też takich szałowych to chyba nie a Katie teraz gra w serialu Dracula, a o Angel nic nie słyszałam po Dancing of the edge...
mówię wam nie zabija się kury która znosi złote jajka (albo jakoś tak :D) kurczę znalazłam taką fajną stronkę co nabija wejścia jest po angielsku ale na polskich stronkach piszę ze to za darmo ale sama nw i irytuje mnie to ze nie mogę jej tu wkleić ;/ hmm nw sama co o tym myśleć
to fajnie mam nadzieje ze to rzeczywiscie prawda i jest to sprawdzone sama bym zapytala ale nie bardzo z moim angielskim heh . szkoda ze nie mozesz jej podac moze dalo by sie szybciej nabic te wejscia no nic pozostaje nam normalnie nabijac wejscia na filmik oby jak najszybciej udalo sie uzbierac :))))
mogę podać ale nie tutaj :P wystarczyło by się umówić choćby na czacie by rozważyć tą możliwość z tego co wiem 500 wyświetleń można na 1 dzień pomyślcie jakbyśmy w 3 codziennie coś takiego robiły *,* po za tym to chyba jest za darmo a jak masz 10 000 wyświetleń to trza płacić to trzeba mieć konto na youtube xd
takie coś nigdy nie zaszkodzi a może nawet zyskamy rzez to naszego ukochanego Merlina < 333
ja tez nie nasz merlin musi wrocic :) ja jestem za tym mozemy sprobowac z ta stronka i mam konto na youtube he
no to tak właśnie napisałam do Diane tej z fb i czekam na odpowiedz czy to jest zatwierdzone ale raczej tak ale tak dla pewności spytałam i tak musiałyśmy by się umówić gdzieś by omówić kwestie tej stronki xd proponuję oczat pokój szalone dziewczyny jest najrzadziej odwiedzany więc mogłybyśmy otwarcie gadać oczywiście jeśli artur też jest zainteresowany ^^ tak to pozostaniemy we 2 trzeba byłoby jeszcze dzień i godzinę omówić dokładniej by wszystkim 3 lub nam obydwu pasowało okey Diane odpisała xd tak to pewne ale musimy nabić licznik wejść pod filmikiem :D
ok super ja jestem za moze byc ten czat i ten pokoj :) jak dla mnie mozemy nawet dzis sie tam zgadac pytanie tylko o ktorej? noi czy artur sie przylacza?? czekam na odpowiedz :)))
może dziś o od 19 do 21 co? czy to ci odpowiada bd miała nick jak tutaj tb tez to proponuje by nie doszło do pomyłek xd na artura bd musiały poczekać :P
ok pasuje mi to wiec bede na tym czacie od 19 w tym pokoju co mowilas wczesniej nick bede miec ten sam jak tutaj :) no narazie zaczniemy we dwie a jak artur sie odezwie to dolaczy :))
gdzie ty masz ten pokoj szalone dziewczyny bo nie moge znalezc he jestem na czateri i go nie widze??