PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

odcinek 8-Lamia

ocenił(a) serial na 10

no cóż czekałem i trochę się zawiodłem,w tym odcinku wyglądało tak jakby Merlin pierwszy
raz w życiu używał magii i nigdy wcześniej nie miał z nią do czynienia i jakby tego było mało nie chciał jej używać i ta jego nieporadność.Artur mógł zabić Lamie włócznią a Merlin próbował raz... heh...jak dla mnie
najgorszy odcinek 4 serii;/

po tym odcinku zatęskniłem za Morganą i jej intrygami,chociaż wtedy coś się dzieje.

następny zapowiada się ciekawie Artura poprosi Gwen o rękę ciekawe co z tego wyniknie.

ocenił(a) serial na 10
iwek33

Kolejne :
-Prezent od Morgause dowodzi niezwykle przydatny dla Morgana
-Po powrocie z zasłoną, Lancelot jest cieniem dawnego siebie
-Lancelot puka się bliskim przyjacielem i nie jest Arthur
-Lancelot i Artur dojść do poważnych ciosów więcej niż raz
-Pamiętaj, aby tkanek ponieważ nie ma happy endu, a wydarzenia będą mieć trwałe konsekwencje. A ty naprawdę nienawidzę Morgana i Agravaine!

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Ogólnie nie czytam tych spoilerów, ale jedyne co mnie ciekawi to kiedy wreszcie dowiedzą się o magii Merlina. Bo jak w 8 sezonie to normalnie załamka... :P

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

spoiler
ja myślę że w tym lub w 5 sami producęci mówili że ten sezon jest o tym czy Merlin ujawni swoją magię
a Ponadto Nie pokonają Morgany gdy ta przejmie Camelot bez magii

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

No i gites, bo już normalnie się doczekać nie mogę. :D

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

No bo jak dla Morgi ma sie ten sezon skonczyć zaskoczeniam, to moze chodzi o to ze odkryje kim jest Emrys?

ocenił(a) serial na 10
peter123321

Coraz bardziej czuję, że to może być to xD Artur na pewno się nie dowie, ale Morgana... całkiem prawdopodobne. zobaczymy co wymyślą.

ocenił(a) serial na 10
Julia_20

SPORIER
Wiecie o co chodzi z nowymi ubraniami Merlina ?
Niektórzy sądzą że to na ślub Artura ale raczej to nie to bo Merlin w 13 odc jest w nie ubrany jeszcze przed odbiciem Camelotu .
Może będzie miał je po wizycie w Ealdor