Hej możecie mi wypisać pary przygód Merlina np. Gwen i gajusz i napisać jak się poznali lub zakochali itp. I czy Merlin będzie miał dziecko bo ktoś napisał na temacie początek.
Ja ci radzę obejrzyj sama, a nie zakładasz nowy temat ;D
Samemu lepiej się dowiedzieć. Ciekawiej śledzić ich przygody. :-)
Jak to nie? A Aithusa z 4x04? Przecież to jego dziecko. Sprowadził ją na ten świat. Przecież widać, że są rodziną.
ale aithusa ratuje morganę w 4x13 i zastaję z morgana (nie wiem jakim cudem) więc można uznać że nie
Właśnie zobaczyłam ten temat i... Błagam, Ty naprawdę nie wyczułaś, że wszyscy robili sobie żarty w poprzednim temacie? Chciałaś, byśmy napisali, co będzie dalej, nie robiąc przy tym zbyt dużych spoilerów (jedno niestety wyklucza tutaj drugie) i takie są potem efekty:D Robiąc sobie żarty, nie zdradziliśmy tutaj nic ;D
Ja naprawdę nie rozumiem, dlaczego tak bardzo chce wszystko wiedzieć już przed oglądaniem? Przecież najlepsza radość podczas seansu jest zawsze wtedy, jak samemu odkrywa się coś nowego i się jest nieustannie zaskakiwanym. Po co sobie to psuć? (no, chyba, że mamy tu do czynienia z dzieckiem, to już inna sprawa ;D )
Dokładnie. Mam te same odczucia co ty :-)
Zaskoczenie i ekscytacja z tego, co będzie dalej, jest najlepsza.
Oglądaj, oglądaj. Jakichś ogromnych zawirowań miłosnych w tym serialu nie ma. Ktoś będzie z kimś i ktoś będzie miał na kogoś chrapkę (nie potrafiłem tego inaczej ująć).
No i ten potwór z bagna, w którym zabuja się Morgi, ale to już musisz zobaczyć na własne oczy ;)
Na całowaniu się nie skończyło, choć taki brzydki był ten potwór. Dziwię się Morganie co ona w nim widziała - oprócz tego,że dzięki niemu mogła zostać królewną Bagien.
Nie moge z Was;DDDDDD Co Wy zrobiliscie z tym serialem, razem z Bartkiem? ;DDDDD