PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

wiecie może kiedy bedzie pierwszy trailer 3 sezonu merlina??

użytkownik usunięty
kinga45

nie wiadomo, trzeba by poszukać kiedy wyszedł zwiastun seoznu 2, to będzie jakieś porównanie.

ocenił(a) serial na 10

Zwiastun po raz pierwszy został pokazany na Comic Con.

ocenił(a) serial na 7
Miss_Catherine

można go obejrzeć na:
http://king-giles.dreamingforaliving.com/modules.php?name=Video_Stream&page=watc h&id=13

fretka_03

no zajebiście dzieki:)

kinga45

a potrafiłby ktoś zrobić i wstawić napisy do tego zwiastumu ?? a widać że Morgana się fałszywie uśmiechnęła kiedy od uthera wychodziła tzn że będzie tam szpiegować w tym camelocie??? prawda. kto wie co Morgana mówi do Merlina taka zapłakana??? bo nie umiem zrozumieć

kinga45

Jakoś nie przemawia do mnie ten zwiastun. Za dużo jakiś obrzydliwych stworów, Artur zombie, Artur osioł i wszystko takie... upiorne ;) Zwłaszcza Morgana. Mam nadzieję, że będą także jakieś śmieszne i przyjemne wątki. Ale świetnie, że już jest chociaż ten trailer!!! :)))

ocenił(a) serial na 10
135

O w mordę jeża, zapowiada się zajebiaszczo;)
Szczególnie motyw Artura jako osła. Wreszcie odkrył swoją prawdziwą naturę, haha;)
Nie mogę się doczekać.

WhiteDemon

nie mów tak, Artur nie jest osłem :) na zwiastunie widać jak Gajusz pluje w twarz sir Leonowi ciekawe o co będzie tam chodziło nie mogę się doczekać tego 20 września

ocenił(a) serial na 10
kinga45

No przecież że żartuję, Arturek nie jest osłem, bardzo go lubię;)
Czasem tylko dobija mnie to, że chociaż Merlin mu czaruje pod samym nochalem, to on tego nie widzi.
Taki czasem jest niekumaty jak to słodkie zwierzątko;)