Witam wszystkich. mam wielki problem, patrzyłam na torrentach ale nie ma jeszcze 5 i 6 odcinka (reszta jest). czy mógłby mi ktoś podać jakąś inną stronkę z której mogłabym ściągnąć te dwa odcinki?? Bardzo proszę o odpowiedż. Z góry dziękuję
dziękuję bardzo. nie musi być lektora napisy sobie ściągnę. jeszcze raz dziękuję
Widocznie szukasz w złych miejscach. W necie są torrenty wszystkich odcinków. Nawet na http://thepiratebay.org znajdziesz^^.
żal.pl
to już polsat wam podaje ten serial na tacy bez konieczności ściągania, ale taka już natura niektórych że bez piracenia nie wytrzymają...
No najwidoczniej. jak nie umiesz sćiągać z neta to już nie moja wina!! a poza tym nie chce czekać tylko na jeden odcinek przez tydzień
A mi sie nie chce czekać aż sobie uzbieram kasę na nowy samochód więc sobie pójdę na parking i ukradnę. Dokładnie takie jest to Twoje rozumowanie, z tym że oczywiście na mniejszą skalę.
No bez przesady!! Tylko że nie wierze że NIGDY NIC nie śćiągałeś z neta!!! więc nie udzielaj się
straszne... do tego już dochodzi że musze przed piratem sie tłumaczyć że jestem uczciwym człowiekiem
może skończmy ten temat bo ta dyskusja nie ma chyba sensu, a nie chcę żeby to miejsce sie zamieniło w bezsensowne jałowe przekrzykiwanie sie.
Tylko mam prośbę, nie róbcie z Filmwebu miejsca wymiany informacji o piratach, na pewno są inne fora bardziej odpowiednie do tego. Jak już piracicie to róbcie to nie informujcie o tym całego świata
jasne ja też jestem uczciwym człowiekiem i nie wierze że ty NIGDY nie ściągnąłeś choć jednego filmu