PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

witam

ocenił(a) serial na 10

Witam wszystkich. mam wielki problem, patrzyłam na torrentach ale nie ma jeszcze 5 i 6 odcinka (reszta jest). czy mógłby mi ktoś podać jakąś inną stronkę z której mogłabym ściągnąć te dwa odcinki?? Bardzo proszę o odpowiedż. Z góry dziękuję

ocenił(a) serial na 10
karolinka_e1

ja sciagalam z www.peb.pl, tyle ze bez lektora

ocenił(a) serial na 10
martita0802

dziękuję bardzo. nie musi być lektora napisy sobie ściągnę. jeszcze raz dziękuję

karolinka_e1

Widocznie szukasz w złych miejscach. W necie są torrenty wszystkich odcinków. Nawet na http://thepiratebay.org znajdziesz^^.

Wampiratka

żal.pl
to już polsat wam podaje ten serial na tacy bez konieczności ściągania, ale taka już natura niektórych że bez piracenia nie wytrzymają...

ocenił(a) serial na 10
krevek

No najwidoczniej. jak nie umiesz sćiągać z neta to już nie moja wina!! a poza tym nie chce czekać tylko na jeden odcinek przez tydzień

karolinka_e1

A mi sie nie chce czekać aż sobie uzbieram kasę na nowy samochód więc sobie pójdę na parking i ukradnę. Dokładnie takie jest to Twoje rozumowanie, z tym że oczywiście na mniejszą skalę.

ocenił(a) serial na 10
krevek

No bez przesady!! Tylko że nie wierze że NIGDY NIC nie śćiągałeś z neta!!! więc nie udzielaj się

karolinka_e1

straszne... do tego już dochodzi że musze przed piratem sie tłumaczyć że jestem uczciwym człowiekiem

może skończmy ten temat bo ta dyskusja nie ma chyba sensu, a nie chcę żeby to miejsce sie zamieniło w bezsensowne jałowe przekrzykiwanie sie.

Tylko mam prośbę, nie róbcie z Filmwebu miejsca wymiany informacji o piratach, na pewno są inne fora bardziej odpowiednie do tego. Jak już piracicie to róbcie to nie informujcie o tym całego świata

ocenił(a) serial na 10
krevek

jasne ja też jestem uczciwym człowiekiem i nie wierze że ty NIGDY nie ściągnąłeś choć jednego filmu

ocenił(a) serial na 10
karolinka_e1

najlepsza to oczywiscie precyl.pl tam wszystko jest

karolinka_e1

na www.mininova.org jest dostępny caly 1 sezon z polskimi napisami.

użytkownik usunięty
karolinka_e1

Ja nigdy nie sciągałam z netu bo po prostu nie umiem! :P