i jak? co sadzicie o nowym odcinku? jak dla mnie bardzo dobry i ciekawe jak ta dwu częściowa historia się zakonczy;]
bardzo dobry :) jeden z lepszych odcinków serialu XD w ogóle seria druga mi sie jak na razie bardzo podoba :D
Świetny ;D Nie mogę się doczekać drugiej części ;) Bo ten odcinek to jakby 1 część z 2 ;D
Fajny odcinek, całkiem ciekawa fabuła. Gajus jak zwykle wszystko wywęszy%-).
Wiecie kiedy wyjdzie następny odcinek?
I tak BTW: czy dobrze kojarzę że w jednej z zapowiedzi było widać jak ściana zawala się na kogoś?
ale to właśnie w tym odcinku ściana zagradza drogę Merlinowi:)
odcinek jak zawsze wspaniały:) brak słów:) Lady Catrina wyglądała świetnie jako niby taka piękna kobieta, ktora zachowuje się jak troll xD
Odcinek jak zwykle świetny. =) Następny już 31 - nie mogę się doczekać.
Na pewno będzie ciekawie.
Fajnie wyszło im z tą Catriną - te miny i ogólnie sposób zachowania się jej gdy nikt jej nie widział. xD
W ogóle fuuu jak ten troll kobieta się tak skręcała jak była sama w komnacie : O taka ładna aktorka a tak ją przewiało :p
ale odcinek faktycznie, bardzo fajny ^^
właśnie skończyłem oglądać drugą część tej mini historii i muszę przyznać, że to jak dotąd najlepsze odcinki Merlina. Fantastyczna historia, masa prześmiesznych sytuacji ale również i tych mrożących krew w żyłach, świetnie zagrały wszystkie postacie, każdy dialog świetny i akcja non stop bez zbędnych dłużyzn. Po prostu perfekcja. Co więcej, zapowiedź kolejnego odcinka jest równie świetna. Sytuacje z Merlinem pod łóżkiem Artura i "prawie" uścisk pod koniec odcinka były epickie, ten uśmiech Merlina kyaaaaa!! :D
A wiecie skąd można wziąć napisy do najnowszego odcinka 2x06? Polskie albo angielskie?
polskich jeszcze nie ma (hatak.pl ciągle nad nimi pracuje, choć coś długo. Tydziń temu były w sobotę rano. Może to przez święta). Angielskie widziałam na www.opensubtitles.org
haha, tak, mina Merlina na koniec - bezcenna xD
następny odcinek zapowiada się ciekawie.... xD
Dzięki za odp. ale już sobie poradziłem. W sumie musiałem kilkanaście razy zaglądać do słownika, ale większość zrozumiałem.
No właśnie jeszcze nie ma napisów. Dziwne zawsze były szybciej jakoś. Nie mogłam się doczekać, więc obejrzałam po angielsku. xD
Najlepsza jest scena na koniec. xD xD
kapitalny odcinek (całość historii z trollem)! Najlepszy odcinek Merlina jak dotąd :) Tony humoru i super zwroty akcji! Oby tak dalej. Następny faktycznie zapowiada się bardzo ciekawie :)
tak... xD te prawie-przytulenie było świetne xD
hahaha, to chyba był jeden z najśmieszniejszych odcinków Merlina jak do tej pory xD Sceny Merlin-Artur były bezcenne xD Już widzę najnowszę filmiki fanów pary Artur/Merlin na YouTubie, cieszących się jak dzieci, że mają taka gratkę xD
ja też nie jestem, ale trzeba przyznać, że ich fani filmiki robią niesamowite xD płaczę ze śmiechu xD
i bądź co bądź, ale Merlin z Arturem świetnie do siebie pasują (nie mówią oczywiście w sensie seksualnym:P). Patrzy się na nich i od razu widać, że są na siebie skazani xD Trudno mi to wytłumaczyć, ale jak patrzę na nich to mam banana na twarzy xD Nawet idealnie charakterami się dopasowali:P Jak są osobno to jakoś tacy są niepełni. Zresztą ten prawie-uścisk pokazał tę ich więź xD