na pewno nie Narozrabiała w życiu prywatnym za dużo kasy mają z serialu żeby ją wyrzucić.Chociaż na pewno nie jest dobrze widziana taka reklama.Pijana aktorka jezdząca po Warszawie
a co chodzi dokładnie ze narozrabiala w zyciu prywatnym bo ja sie jakos nie orientuje o co chodzi. ktos mi wytłumaczy? :)
miała wypadek po pijanemu o 10 rano 1,2 promila tłumaczy się ,że piła wino do kolacji. dostała 6 pkt karnych i 400zl mandatu i zabrali jej prawko mam nadzieję że potraktują ją jak każdego a nie jak znaną aktorkę.Bardzo lubię ją jako aktorkę ale mając tyle kasy pijąc zapwne do póznych godzin nocnych rano mogła wziąść taksówkę a nie narazać siebie i innych bardzo bezmyślne
Też tak uważam, ALE media się strasznie nakręciły na nią po tym co się stało. Mam wrażenie, że nawet bardziej na nią niż na Dariusza K... co nie zmienia faktu, że powinna dostać karę, a z tego co już było mówione ona bardzo żałuje tego co się stało.
Jeżeli potraktują ją tak jak każdego tzn.zabiorą prawko ponieważ spowodowała kolizje drogową pod wpływem alkoholu i zasądzą większą kare pieniężną niż 400 zł szybko ludzie zapomną ,a żałowanie po fakcie no cóż każdy po fakcie żałuję
Pewnie żałuje, bo na własne życzenie utrudniła sobie życie. Moim zdaniem za jazdę na podwójnym gazie powinni odbierać prawko dożywotnio. Z tym, że wtedy byłoby na drogach więcej kierowców, którzy jeżdżą bez uprawnień.
zgadzam się bardzo lubię Liszowską jako aktorkę i osobę, każdy może popełnić błąd. Mam nadzieję że ludzie szybko zapomną ten wypadek. Chciałabym żeby Pani Joanna zagrała Violettę Villas bo ta rola jest jej pisana, i dlatego chce żeby ludzie zapomnieli ten wypadek.
Wsiadanie za kierownicę po pijanemu to nie przypadkowy błąd, ale świadoma decyzja, za którą ktoś mógł zapłacić życiem. I nie zgadzam się, że każdy może popełnić taki 'błąd' - jak się pije, to się nie prowadzi, bo można kogoś zabić.
Postać Liszowskiej nie jest moją ulubioną w serialu, ale wolałabym, żeby została.